YFSF 2021: Λαμπερή πρεμιέρα για το All Star - Με συγκινήσεις η βραδιά, χορό, τραγούδι & 1ο νικητή τον Κώστα Δόξα (φωτό - βίντεο)

Υπέροχη βραδιά με λαμπερές μεταφμιέσεις..

To Your Face Sounds Familiar Αll Star έκανε χθες πρεμιέρα με παρουσιάστρια την υπέρλαμπρη Μαρία Μπεκατώρου και είναι έτοιμο να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Με εκρηκτική διάθεση στην θέση των κριτών είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Μιχάλης Ρέππας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Κωστής Μαραβέγιας. 

 

Η βραδιά εχθές είχε μπόλικο τραγούδι, χορό, γέλιο και αρκετές συγκινήσεις... 

Οι συμμετέχοντες: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής, επιστρέφουν στη σκηνή με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών αλλά και ανατρεπτικά ντουέτα. 

Νικητής της πρεμιέρας του YFSF αναδείχθηκε τελικά ο Κώστας Δόξας, ο οποίος «άναψε φωτιές» ως Δέσποινα Βανδή και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι χθεσινές μεταμφιέσεις είχαν ως εξής: 

Η Μπέττυ Μαγγίρα μεταμφιέστηκε σε Deee-Lite, ο Λευτέρης Ελευθερίου ενσάρκωσε τον Constantine Cullen, η Κατερίνα Στικούδη υποδύθηκε τη Shakira και ο Θανάσης Αλευράς μιμήθηκε την Άννα Βίσση.

Ο Ίαν Στρατής τον Ρόμπι Ουίλιαμς, ο Κώστας Δόξας εντυπωσίασε σαν Δέσποινα Βανδή, ο Ησαΐας Ματιάμπα παρουσιάστηκε σαν άλλος Weeknd και ο Κρατερός Κατσούλης συγκίνησε με την ερμηνεία του σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η Τάνια Μπρεάζου μιμήθηκε τη Μάιλι Σάιρους και η Ματθίλδη Μαγγίρα ολοκλήρωσε το διαγωνιστικό μέρος σαν Βίκυ Μοσχολιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ