Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα: Πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη - ''Μόλις είπατε σοκαριστικά πράγματα'' (βίντεο)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην Όπρα Γουΐνφρεϊ.

Τα δύο πρώτα τρέιλερ έδωσε στη δημοσιότητα το CBS, από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ που θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου. 

Ο Χάρι, αποκαλύπτει ότι φοβήθηκε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί και πως η απόφασή του να εγκαταλείψει την Βασιλική Οικογένεια ήταν απίστευτα σκληρή για τον ίδιο. 

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη μητέρα του, Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο» ακούμε τον Χάρι να λέει στο πρώτο από τα δύο τρέιλερ, με την εγκυμονούσα Μέγκαν να συμφωνεί.

Στο πρώτο teaser-trailer το ζευγάρι στέκεται συγκινημένο στον κήπο του σπιτιού του. Στο τέλος του η Όπρα λέει στον Χάρι και την Μέγκαν «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα». 

Να σημειώσουμε πως λίγες ημέρε πριν στο "Late Late Show" ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω του «τοξικού» βρετανικού Τύπου που κατέστρεφε την ψυχική του υγεία.

Την περασμένη εβδομάδα, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η Αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν αποσύρονται οριστικά από τη βρετανική οικογένεια, ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της και ότι θα χάσουν την στήριξη που τους παρέχεται.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν προκάλεσαν τριγμούς στη μοναρχία πέρυσι τον Ιανουάριο όταν ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Δεν ήταν ποτέ απομάκρυνση. Ήταν ένα βήμα πίσω αντί για απόσυρση, υπήρχε ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, όπως το είδε, νομίζω, πολύ κόσμος», δήλωσε ο Χάρι σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Late Late Show" στις ΗΠΑ.

«Όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος, κατέστρεψε την ψυχική μου υγεία, πίστευα ότι αυτό είναι τοξικό. Άρα έκανα αυτό που κάθε σύζυγος και κάθε πατέρας θα έκανε, δηλαδή ότι χρειάζεται να απομακρύνω την οικογένειά μου από εδώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ