Μπαμπάς για 4η φορά έγινε ο Γιώργος Λιανός, γέννησε η σύντροφός του - Μένει εκτός Survivor (βίντεο)

Η οικογένειά του μεγάλωσε κι΄ άλλο... 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός, αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Survivor αποκάλυψε πως η σύντροφός του έφερε στον κόσμο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Βαλέρια.

 

 

Ο ίδιος δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Την είδηση την έκανε γνωστή o ίδιος ο Γιώργος Λιανός στο ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου, με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους ακροατές του Sfera.

Στις 22 Αυγούστου του 2009, ο Γιώργος Λιανός παντρεύτηκε την  Ανθή Ανδροτσάκη. Όμως το 2018 το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.  Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του,  τον Ιάσονα, τον Κωνσταντίνο και την μικρή Αριάνα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ