Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Tις απογευματινές ώρες που σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μια χιαστί όψη με τον Άρη, δημιουργείται ένταση κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μέχρι τις 10:38 το βράδυ που περνά στον Σκορπιό.

Οι όψεις της όμως είναι λιγότερο ευνοϊκές σε σχέση με χτες, κυρίως τις απογευματινές ώρες που σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μια χιαστί όψη με τον Άρη δημιουργώντας κάποια ένταση κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά και τους συνεργάτες, πελάτες ή ανωτέρους και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δεν νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας, είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες».

Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τα νεύρα σας και πώς εκφράζετε τον θυμό σας με τη χιαστί όψη Σελήνης-Άρη. Ίσως σας εκνευρίσει κάποιο οικονομικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στα θέματα εργασίας και γενικώς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε έναν σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να βγει καλύτερα η ημέρα σας.

Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Από την άλλη, μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει, διότι δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε και δεν νιώθετε ότι σας βοηθά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι πολύ αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στο φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές κλπ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το «μαζί» ευνοείται περισσότερο από την Σελήνη στον Ζυγό και δεν παύει όταν είναι η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο να ευνοεί τόσο τη διάθεση σας όσο και τη δράση σας. Όμως από το απόγευμα και μετά ξεκινούν πιο έντονες όψεις. Η χιαστί όψη με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν εντάσεις, ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά.

Ή μπορεί η έλλειψη πόρων, προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε, να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε και στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των παιδιών σας. Ίσως από την άλλη, καθώς ο Άρης βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο, να σας πιάνει μια εσωτερική ανησυχία ή μια αίσθηση ανικανοποίητου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ