Γιώργος Καπουτζίδης σε Αλέξη Κούγια: Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι & είμαι ένας άνεργος, ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος (βίντεο)

Κάνοντας μία κατάθεση ψυχής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στην επίθεση που έγινε εις βάρος του από τον Αλέξη Κούγια.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στον Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωση του ποινικολόγου που απειλεί με μηνύσεις.

Όπως είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, διαφωνεί με τη λογική που θέλει «ο μόνος δρόμος για να γίνει κάποιος ευτυχισμένος να είναι η σπουδή, η μελέτη, η σκληρή εργασία και η δημιουργία οικογένειας με την εύρεση ενός ανθρώπου του αντίθετου φύλου».

 

 

 

 

«Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα. Έχω ζήσει 3 όμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια.

 

 

 

Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις ''φυσιολογικές'' οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ''φυσιολογικής'' οικογένειας», είπε.

 

 

«Θέλω να πιστεύω σε έναν καλύτερο κόσμο. Δεν θέλω να δώσω συμβουλές, γιατί δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πω ότι ο μόνος δρόμος για την ευτυχία είναι αυτός», ανέφερε. «Εμένα η δική μου ευτυχία ήρθε όταν σταμάτησα να φοβάμαι και όταν σταμάτησα να ντρέπομαι», συνέχισε. Αναφερόμενος και πάλι στον Αλέξη Κούγια, τόνισε:

 

 

«Δεν θέλω να τον αδικήσω, δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτή η επίθεση».

Ο Αλέξης Κούγιας με επιστολή που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης την Δευτέρα είχε αναφερθεί στον γνωστό ηθοποιό λέγοντας πως: «Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ