Ντελιβεράς - ήρωας έπιασε στον αέρα κοριτσάκι 2 ετών: Η στιγμή που το παιδί πέφτει από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας (βίντεο)

Άκουσε κλάματα και ουρλιαχτά

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από το Βιετνάμ όπου ένας ντελιβεράς έσωσε κοριτσάκι μόλις δύο ετών, που έπεσε από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας.

Ο λόγος για τον 31χρονο Nguyen Ngoc Manh, που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του όταν έγινε το περιστατικό.

Ειδικότερα ο άντρας περίμενε να κάνει μια παράδοση στην περιοχή, όταν άκουσε παιδικά κλάματα. 

Μιλώντας στο πρακτορείο Anninhthudo ανέφερε ότι στην συνέχεια άκουσε και μια γυναίκα να ουρλιάζει. Θέλοντας να δει τι συμβαίνει κοίταξε έξω από το παράθυρο και αντίκρυσε το παιδί να βρίσκεται σχεδόν 50 μέτρα πάνω από το έδαφος.

«Είδα ένα κοριτσάκι να σκαρφαλώνει έξω από το μπαλκόνι» είπε αργότερα ο άντρας, που έσπευσε να βοηθήσει, στο Vietnam Times.

Τοποθέτησε διάφορες πλάκες τη μια πάνω στην άλλη και έφτιαξε μια κατασκευή περίπου δύο μέτρων για να μπορέσει να πλησιάσει το παιδί, που βρισκόταν σε κίνδυνο.

«Προσπάθησα να τη φτάσω με το χέρι μου και κατέβαλα τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πιάσω το κορίτσι» είπε ακόμα ο Nguyen Ngoc Manh που πρόσθεσε ότι:

«Την αγκάλιασα βιαστικά και μετά είδα να τρέχει αίμα από το στόμα της, ήμουν πολύ φοβισμένος».

Πλέον τι βίντεο με την πτώση της μικρής έχει γίνει viral με τα μέσα ενημέρωσης να μιλούν για τον «ήρωα» ντελιβερά που την έπιασε στον αέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ