Taylor Swift εναντίον Netflix! Σειρά έκανε αστείο με το όνομά της και το βρήκε σεξιστικό - «Πήρε το 2010 και το θέλει πίσω» (φωτό)

«Μήπως να αρχίζαμε να μην μειώνουμε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες»

Με την νέα σειρά Ginny & Georgia του Netflix τα έβαλε η Taylor Swift.

Η τραγουδίστρια μέσα από ένα tweet σχολίασε καυστικά το αστείο με το όνομά της, το οποίο όπως έγραψε ήταν «βαθιά σεξιστικό»

Σημειώνεται ότι η νέα σειρά της γνωστής πλατφόρμας ακολουθεί την ζωή της Giorgia και των παιδιών της Ginny και Ostin που προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα τους πόλη.

Η Giorgia ήταν μόλις 15 ετών όταν απέκτησε την Ginny, ενώ το παρελθόν της επιστρέφει για να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για την οικογένεια.

Σε κάποιο σημείο στη σειρά, που φέρνει πολύ στο Gilmore Girls, κάνουν ένα αστείο λέγοντας «τι σε νοιάζει, αφού αλλάζεις τους άνδρες πιο γρήγορα και από την Taylor Swift».

Η τραγουδίστρια δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο και σε tweet της έγραψε:

«Έι Ginny & Georgia το 2010 πήρε τηλέφωνο και θέλει πίσω το βαρετό, βαθιά σεξιστικό του αστείο. Μήπως να αρχίζαμε να μην μειώνουμε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες με το να βρίσκουμε αυτές τις βλακείες αστείες. Επίσης Netflix μετά το Miss Americana αυτό το "outfit" δεν σου πάει πια. Καλό μήνα Ιστορίας της Γυναίκας, υποθέτω».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ