Άνια Κάλενμπαχ: Η Μις Γερμανία φέτος είναι 33 ετών με δύο παιδιά - Είναι επιχειρηματίας & παράτησε το σχολείο στα 17 (φωτό - βίντεο)

Mια 33χρονη επιχειρηματίας και μητέρα δύο παιδιών η νικήτρια των φετινών καλλιστείων για τη Μις Γερμανία...

Η Anja Kallenbach στέφθηκε Miss Germany 2021 το Σάββατο το απόγευμα, αφού αγωνίστηκε εναντίον 15 άλλων φιναλίστ.

ΣΤα φετινά καλλιστεία δεν υπήρχε κοινό  λόγω περιορισμών εξαιτίας του Covid-19, αλλά η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube.

Η φετινή νικήτρια είναι 33 χρόνων και μητέρα των δύο παιδιών και προέρχεται από την ανατολική πολιτεία της Θουριγγίας.

Η Miss Germany 2021Ήταν η δεύτερη φορά που διοργανώθηκαν τα καλλιστεία μετά την αναβάθμισή τους με στόχο να εστιάζουν στον χαρακτήρα των διαγωνιζομένων κι όχι στην εξωτερική τους εμφάνιση μετά τις επικρίσεις που είχαν δεχθεί περί αντικειμενικοποίησης των γυναικών.,  Kallenbach θα ήθελε να είναι πρότυπο για άλλες γυναίκες με τις «εμπειρίες στη ζωή, το επάγγελμά της, ως μητέρα, ως φίλη και κυρίως ως γυναίκα ».

Ήταν η δεύτερη φορά που διοργανώθηκαν τα καλλιστεία μετά την αναβάθμισή τους με στόχο να εστιάζουν στον χαρακτήρα των διαγωνιζομένων κι όχι στην εξωτερική τους εμφάνιση μετά τις επικρίσεις που είχαν δεχθεί περί αντικειμενικοποίησης των γυναικών.

Ο τίτλος του σόου ήταν  «Δίνοντας δύναμη σε αυθεντικές γυναίκες» 

Η Άνια Κάλενμπαχ εγκατέλειψε το σχολείο πριν από τα 17 και στη συνέχεια αποφάσισε να σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων αναφέρει το dw.

Ζει με τις δύο κόρες της και τον σύντροφό της, με τον οποίο διευθύνει δύο επιχειρήσεις ποδηλάτων. Άρχισε να κάνει μόντελινγκ όταν ήταν 27 ετών μετά τη γέννηση και των δύο παιδιών της.

Ο στόχος της στον διαγωνισμό ήταν να ενθαρρύνει τις γυναίκες να «κάνουν ότι τις κάνει να νιώθουν όμορφα, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι, πώς μοιάζουν ή τι λένε άλλοι άνθρωποι».

Έλαβε την κορδέλα από την νικήτρια του περασμένου έτους, Leonie von Hase, η οποία ήταν επίσης μια 35χρονη μητέρα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ