Η Χριστίνα Μπόμπα μας αποκαλύπτει τι συνέβη & νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο - Κινδύνεψαν τα μωρά; Τι ονόματα θα τους δώσουν; (φωτό)

Απάντησε σε ερωτήσεις των followers της,... 

H Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες μέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με έντονους κοιλιακούς πόνους, όμως τώρα είναι στο σπίτι της και προσέχει πολυ. 

Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν πολύ αγχωτικές για το ζευγάρι όμως πλέον ξεπέρασαν τον κίνδυνο και περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους. 

 

 

 

 

 

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Χριστίνα και ο Σάκης περιμένουν δίδυμα και σήμερα η γλυκιά μανούλα , μας αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της που δεν γνωρίζουμε.

Μέσω των Insta Story της απάντησε σε ερωτήσεις των φαν της, όπως τι συνέβη και βρέθηκε στο νοσοκομείο αλλά και αν βρήκαν τα ονόματα που θα δώσουν στα δύο κοριτσάκια. 

 

 

 

 

 

 

Η Χριστίνα απάντησε πώς ψάχνουν ακόμα τα ονόματα που θα δώσουν στις κορούλες τους και αποκάλυψε πώς μπήκε στο νοσοκομείο με έντονους κοιλιακούς πόνους και πέρασε δύσκολες μέρες όμως τα μωράκια της δεν κινδύνεψαν καθόλου και τώρα είναι καλά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ