Αυτό θα πει βασιλική κατοικία: Δείτε το "παλάτι" της Πριγκίπισσας Ζάρα & του Μάικ Τίντολ - Με κινηματογράφο - γυμναστήριο & υδρομασάζ (φώτο)

Το αρχοντικό στο  Gatcombe Park το διακόσμησαν με πολύ μεράκι ο Μάικ και η Ζάρα πριν το πουλήσουν για 1,2 εκατομμύρια λίρες 

Η  Ζάρα Φίλιπς και ο σύζυγος της Μάικ Τίντολ ζούσαν στο Cheltenham πριν μετακομίσουν στο Gatcombe Park της Πριγκίπισσας Άννας, το 2013. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την δέσμευση του με την ιδιοκτησία του ακίνητου που ονομάστηκε Hallery House, τον Δεκέμβριο του 2010, αλλά το πολυτελές σπίτι παρέμεινε ιδιωτική περιουσία.

Στη συνέχεια το σπίτι πουλήθηκε από τους νέους του ιδιοκτήτες (τους ανθρώπους που το αγόρασαν  από τον Μάικ και τη Ζάρα για 1,2 εκατομμύρια λίρες το 2013), για 1,69 εκατομμύρια  λίρες  το 2017, και οι φωτογραφίες του έκαναν τον γύρο του κόσμου.

 

 

Καθώς η Ζάρα και ο Μάικ περιμένουν την άφιξη του τρίτου τους παιδιού ας ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του υπέροχου αρχοντικού που οι ίδιοι ανακαίνισαν με το δικό τους γούστο.

Το αρχοντικό αναφέρεται ως ιδιοκτησία βαθμού ΙΙ,  η οποία εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους με συνολική έκταση  περίπου 5.000 τετραγωνικά πόδια. Ο Nick Chivers του Knight Frank που  εκπροσωπεί  το ακίνητο είπε στην Daily Mail:

 

 

"Οι Tindalls δεν έμειναν εδώ και τόσο πολύ, αλλά το ανακαίνισαν  και μετέτρεψαν το σπίτι σε  αυτό που είναι τώρα. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες το αγόρασαν από αυτούς και συνέχισαν να το βελτιώνουν περαιτέρω χτίζοντας ένα διπλό γκαράζ που ολοκληρώνει το πακέτο. Το σπίτι είναι ανεξάρτητο, το οποίο είναι αρκετά σπάνιο για τα αρχοντικά στο Cheltenham, και διαθέτει πολλές ανέσεις.

Το υπόγειο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστό αυτόνομο διαμέρισμα, οπότε είναι μια μαζικά ευέλικτη ιδιοκτησία " 

Το σαλόνι

Το εντυπωσιακό σαλόνι διαθέτει τρίκλινα παράθυρα από το δάπεδο έως την οροφή, περίπλοκα σχέδια οροφής και ένα μεγάλο τζάκι στο κέντρο του δωματίου. Ο Μάικ και η Ζάρα είχαν επίσης εφοδιάσει τον χώρο με ένα μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού από βότσαλα και γυάλινη κορυφή,  το οποίο τοποθετήθηκε πάνω σε ένα χαλί αγελάδας.

Η κρεβατοκάμαρα

 

Το σπίτι διαθέτει μία τεράστια κρεβατοκάμαρα καθώς επίσης άλλα έξι υπνοδωμάτια. Η κεντρική  σουίτα διαθέτει τρία τεράστια παράθυραμε παντζούρια και κρεμ τοίχους με ξύλινο δάπεδο. Ο Nick Chivers του Knight Frank πρόσθεσε ότι ο Mike και η Zara είχαν σχεδιάσει το ακίνητο για να δείχνει ακριβώς έτσι τη στιγμή που έμεναν σε αυτό. "Οι Tindalls έκαναν εξαιρετική δουλειά για να το κάνουν να φαίνεται πολύ όμορφο", είπε.

 

 

Μια άλλη κρεβατοκάμαρα στο σπίτι ακολουθεί τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων με ένα μεγάλο ξύλινο κρεβάτι και μια συρταριέρα ζωγραφισμένη με λουλούδια.

 

Η κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένα σημαντικό ατού στην πώληση του σπιτιού. Είναι ένας μεγάλος χώρος με  πάγκους από γυαλισμένο σκυρόδεμα στη μέση και συσκευές από τους Gaggenau και Fisher Paykel. Η κουζίνα ανοίγει στην παρακείμενη τραπεζαρία και οι δύο έχουν θέα στον κήπο".

Το μπάνιο

Το μεγάλο μπάνιο στον επάνω όροφο διαθέτει γκρι μαρμάρινα πλακάκια, τοίχους σε ανοιχτό γκρι, τεράστιο ντους ψιλής βροχής και λευκή μπανιέρα στο κέντρο.

Ο Mike και η Zara είχαν επίσης ο κάθε ένας το δικό του νιπτήρα. 

Το γυμναστήριο

 

Το αρχοντικό του Mike Tindall και της Ζάρα Φίλιπς διαθέτει επίσης  το δικό του γυμναστήριο με τζακούζι, αναφέρει το περιοδικό Hello. 

Το Home Cinema

 

Οι Tindalls είχαν τον δικό τους οικιακό κινηματογράφο, με μια μεγάλη επίπεδη οθόνη προβολής  και έναν άνετο καφέ καναπέ σχήματος L.

Το χωλ

Ο Μάικ και η Ζάρα στο χωλ είχαν μια σκάλα με λευκά μαρμάρινα σκαλιά και λευκά κάγκελα με ξύλο .

H 39χρονη εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ και μοναχοκόρη της Πριγκίπισσας  Άννας και του Mark Phillips,  Zara, περιμένει το τρίτο της παιδί αυτή την άνοιξη . Έχει άλλες δύο κόρες. 

Την Μία Γκρέις Τίντολ και την Λένα Ελίζαμπεθ Τίντολ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ