Επιτέλους ευχάριστα νέα για την κόρη του Τζον Τραβόλτα - Μετά από μία τραγική χρονιά με την απώλεια της μαμάς της - η Έλα έχει καλές ειδήσεις (φώτο)

Η Έλα Τραβόλτα θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία "Get Lost"

Ο Τζον Τραβόλτα και η κόρη του Έλα είχαν κάθε λόγο να γιορτάζουν την Τετάρτη που μας πέρασε, ύστερα από μία τραγική χρονιά για την οικογένεια τους.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Πυρετός το Σαββατόβραδο", έχασε τη σύζυγο του Kelly Preston, τον Ιούλιο του περασμένου έτους και τόσο αυτός όσο και τα δύο παιδιά του προσπαθούν από τότε να ξαναβάλουν τη ζωή τους σε κανονικούς ρυθμούς.

Η κόρη του Τζον Τραβόλτα, Έλα , ενθουσιασμένη ανακοίνωσε ότι έχει μια ευκαιρία να δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα της, αφού πρόκειται να ερμηνεύσει πρωταγωνιστικό  ρόλο στην επερχόμενη ταινία "Get Lost"

Η Έλα μοιράστηκε τα καλά νέα με τους φίλους της στο Instagram με μια ανάρτηση που πλημμύρισε με ευχές.

 

 

Έγραψε: Είμαι πολύ χαρούμενη που σας ανακοινώνω αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε και και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Daniela Amavia και τον Michael Mendelsohn σε αυτό το συναρπαστικό νέο Project".

Οι ακόλουθοι της αντέδρασαν με μεγάλο ενθουσιασμό και της έγραψαν σχόλια όπως: «Μπράβο Έλα» και «τεράστια συγχαρητήρια», ενώ άλλοι είπαν: «Τόσο αξίζεις», και «υπέροχα νέα».

Το Project είναι μια ταινία για νέους  που η Deadline  παρομοίασε με «μια αναπαράσταση της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων με πλάσματα που μετατράπηκαν σε ανθρώπινους χαρακτήρες».

Η Έλα θα παίξει την Αλίκη που θα κάνει ένα μαγικό ταξίδι στη Βουδαπέστη, αναφέρει το αμερικάνικο Hello.

Η ηθοποιός είναι πολύ δεμένη με τον μπαμπά της και πρόσφατα στα γενέθλια του, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα.

O Τζον Τραβόλτα στις 18 Φεβρουαρίου γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια χωρίς τη σύζυγο του και η κόρη του θέλησε να τον κάνει να αισθανθεί ξεχωριστός εκείνη την ιδιαίτερη μέρα.

 

 

Ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον μικρότερο αδερφό της, Benjamin, να κάθονται κοντά στον μπαμπά τους και έγραψε:

«Χρόνια πολλά στον πιο απίστευτο άντρα που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν είσαι μόνο ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου αλλά  και ο καλύτερος φίλος μου.

"Σε ευχαριστώ που μας μεγαλώσες, μας βοηθήσες και μας αγαπήσες και σε ευχαριστώ για όλα τα καλά που κάνεις κάθε μέρα. Ο κόσμος είναι τόσο τυχερός που σε έχει. Το ίδιο και εμείς. Σ 'αγαπώ μπαμπά. Πέρασα τέλεια  γιορτάζοντας τα γενέθλια σου, μαζί σου χθες. "

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ