37 μοντέρνες & εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης θα κάνουν το μπάνιο σας "ναό" του καλού γούστου (φώτο)

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό spa, είτε θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας μια πιο glamorous όψη υπάρχουν πολλές μοντέρνες ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε

Μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε νέα όψη στο μπάνιο σας; Είτε θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό spa, είτε θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας μια πιο glamorous όψη υπάρχουν πολλές μοντέρνες ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Οι τάσεις στη διακόσμηση φέτος δίνουν πολλές επιλογές.

Total ροζ , για πιο "ρομαντικό αποτέλεσμα", Jungle chic και τροπική διακόσμηση για αυτούς που που επιθυμούν κάτι πιο "εξωτικό", "Eco" επιλογές που θα κάνουν το μπάνιο σας να μοιάζει με κήπο.

Σύμμαχοι σας στην ανακαίνιση του μπάνιου μπορούν να γίνουν ακόμα και οι εντυπωσιακές ταπετσαρίες, οι χρυσοί καθρέφτες, τα μάρμαρα από το πάτωμα μέχρι την οροφή.

Vintage πλακάκια θα δώσουν πολύ ιδιαίτερο στυλ στο μπάνιο σας, ενώ για πιο "industrial" αποτέλεσμα υπάρχουν οι κατάλληλοι συνδυασμοί.

Η σικ συνύπαρξη του μπλε με το χρυσό θα δώσει πολύ ιδιαίτερη όψη στο μπάνιο σας.

Το Elle Decor, παρουσιάζει 37 μοντέρνες και υπέροχες ιδέες διακόσμησης που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας σε "ναό του καλού γούστου".

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ