Η νεαρή -παιδί - θαύμα Jennette McCurdy εγκατέλειψε το Χόλυγουντ & την υποκριτική : "Αισθάνομαι άδεια με όσα έκανα - Δούλεψα γιατί ήταν φτωχή η οικογένεια μου" (φώτο)

Η μητέρα της , την ώθησε να κάνει κάτι που εκείνη δεν ήθελε πραγματικά 

Η Jennette McCurdy στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, του podcast της , "Empty Inside", αποκάλυψε γιατί "τελείωσε" με την υποκριτική.

"Μισώ την καριέρα μου με πολλούς τρόπους", είπε. "Νιώθω τόσο ανικανοποίητη από τους ρόλους που έπαιξα και αισθάνομαι ήταν τόσο γλυκανάλατοι και ντροπιαστικοί... Φαντάζομαι ότι υπάρχει μια πολύ διαφορετική εμπειρία που μπορείς να έχεις από την υποκριτική, αν είσαι περήφανη για τους ρόλους σου"

Η πρώην σταρ του Nickelodeon άνοιξε το δεύτερο κύκλο επεισοδείων του  "Empty Inside" στις 24 Φεβρουαρίου στο οποίο ήταν guest star η  Anna Faris. Η συζήτηση των δύο γυναικών στράφηκε γύρω από τη μη αυθεντικότητα των talk shows, την απόρριψη του κοινού και τις περιπτώσεις των νεαρών ηθοποιών που γίνονται γνωστοί νωρίς.

Η Faris αναφέρθηκε στις δυσκολίες της βιομηχανίας του θεάματος αλλά κατέληξε στο ότι αισθάνεται ξανά έλξη γι' αυτή. Ρώτησε αν η McCurby ένιωσε ποτέ απόλυτα ικανοποιημένη από κάποιον ρόλο που έπαιξε.

"Ντρέπομαι τόσο πολύ για τους ρόλους που έπαιξα στο παρελθόν. Το ξέρω ότι αυτή η απάντηση δεν είναι η επιθυμητή", είπε η Jennette McCurby. 

Καθώς οι δύο γυναίκες μοιράζονταν ιστορίες της πρώιμης καριέρας τους, η McCurby, αναφέρθηκε σε μία άσχημη ανάμνηση από τότε που ήταν 10 ετών.Η μητέρα της, φώναζε στον αντζέντη της επειδή εκείνος δεν πήγε την Jennette, στην οντισιόν για το “Because of Winn-Dixie.”

Ο αντζέντης ήταν στην ανοιχτή ακρόαση, έτσι η νεαρή κοπέλα τους άκουσε να λένε ότι δεν πήγε στην οντισιόν γιατί ήταν "σπιτική" κι όχι "αιθέρια" ομορφιά.

"Εγκατέλειψα την υποκριτική πριν από λίγα χρόνια γιατί στην πραγματικότητα δεν ήθελα να ασχολούμαι με αυτό", είπε η McCurby. "Η μαμά μου με έβαλε σε αυτό όταν ήμουν 6 ετών και περίπου μέχρι την ηλικία των 10-11 ήμουν η βασική οικονομική στήριξη για την οικογένειά μου", είπε η Jennette στο podacast της, Empty Inside, με καλεσμένη την Anna Faris.

«Η οικογένειά μου δεν είχε πολλά χρήματα και αυτή ήταν η διαφυγή της, που νομίζω ότι βοήθησε στο να με οδηγήσει σε κάποιο βαθμό διασημότητας», πρόσθεσε.

H υποκριτική ήταν πάντα δύσκολη για την McCurby, και τη στιγμή που κατάφερε να θέσει τα νεύρα της υπό έλεγχο και άρχισε να κερδίζει θαυμασμό για την καριέρα της, η μητέρα της πέθανε, αναφέρει το Variety.

"Με το θάνατο της πέθαναν και πολλές από τις ιδέες που είχε για τη ζωή μου, κι αυτό ήταν το δικό μου ταξίδι και ήταν δύσκολο", εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Οι φανς του «iCarly» ανυπομονούν εδώ και καιρό να μάθουν αν η McCurdy θα εμφανιστεί με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της, όπως Miranda Cosgrove, Nathan Kress και Jerry Trainor, στο επερχόμενο revival της σειράς. Ωστόσο, σε σχετική ερώτηση, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συμμετέχει.

«Έγραψα ένα one-woman show το  "I'm Glad My Mom Died" και έπαιξα σε αυτό, πραγματικά δεν θέλω [να παίξω] λόγω των νεύρων. Επειδή νιώθω ότι δεν θέλω να παίζω άλλο, "τελείωσα"», απάντησε. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ