Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σάββατο με την Σελήνη στον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρο, ευχάριστο και επικοινωνιακό

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Οι επιρροές είναι χωρισμένες μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου ακριβώς στα δύο και είναι εντελώς διαφορετικές σαν αίσθηση. Το Σάββατο με την Σελήνη στον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρο, ευχάριστο, επικοινωνιακό, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνα με τον Ερμή και τον Δία.

Η Κυριακή, με την Σελήνη στον Αιγόκερω από τα ξημερώματα, είναι λίγο πιο βαριά ως αίσθηση, καθώς όλοι αναλογιζόμαστε «τα πρέπει» της δουλειάς, αλλά και τις έννοιες και τα άγχη που έχει ο καθένας από μας στη ζωή του. Πράγματι η Κυριακή προσφέρεται για να βάλουμε σε τάξη το σπίτι και να οργανώσουμε καλύτερα τα εργασιακά μας θέματα.

Ευτυχώς και τις δυο μέρες δεν έχουμε ιδιαίτερα επιβαρυντικές όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο έχει πιο ξένοιαστο τόνο με την Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη να ανεβάζει τη διάθεση σας. Βέβαια, ταυτόχρονα μπορεί να έχετε και κάποιες τάσεις φυγής, αλλά μια βόλτα ακόμη και με τα πόδια για να αλλάξετε κάπως παραστάσεις μπορεί να φτάνει για να σας δώσει μια ψευδαίσθηση αυτής της αλλαγής. Το Σάββατο είναι σούπερ επικοινωνιακή μέρα και θα σας βρει να μιλάτε με φίλους, συνεργάτες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ανταλλάσσετε απόψεις με τους φίλους σας. Πολύ διαφορετική όμως είναι η επιρροή της Κυριακής, με την Σελήνη να έχει περάσει από τα ξημερώματα στον Αιγόκερω και να στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των επαγγελματικών σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να είστε πιο οργανωτικοί, να καταστρώσετε ένα πρόγραμμα για τη δουλειά ή ακόμη και να δουλέψετε κάποιες ώρες για να προετοιμαστείτε καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί το τουρ της στον Τοξότη και μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο απαιτώντας ησυχία, ιδιωτικότητα και αφοσίωση στους στόχους που έχετε. Μάλιστα, θα είστε και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και η προσοχή σας θα είναι απερίσπαστη. Κάποια θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια συναισθηματική ατμόσφαιρα κάπως φορτισμένη σε μια σχέση. Την Κυριακή είστε πανέτοιμοι να βγείτε από τη «σπηλιά» στον έξω κόσμο, να επικοινωνήσετε με αυτούς που θέλετε, να εξερευνήσετε τις προοπτικές των σχεδίων σας, αλλά και να θέσετε τους δικούς σας στόχους για την εβδομάδα. Πάντως είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς τον Άρη στο ζώδιο σας, που σημαίνει ότι θα είστε απαλλαγμένοι κάπως από τη μεγάλη πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο αποτελεί μια προέκταση αστρολογικά της Παρασκευής, με την Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στο ταίρι σας, στους φίλους, στους αγαπημένους και μαζί τους θα περάσετε την ημέρα με κοινές δραστηριότητες απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς μάλλον μας γειώνει όλους με την Σελήνη στον Αιγόκερω στα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας, την υγεία μας, τη δουλειά, τις σπουδές ή τις όποιες υποχρεώσεις μας. Γι’ αυτό κι είναι και η κατάλληλη μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως όμως, να έχετε και κάποιο πιεστικό θέμα, είτε με κάτι οικονομικό είτε με μια σχέση που τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.
 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ