Εβδομάδα τηλεδιασκέψεων για την βασίλισσα Ματθίλδη: Έβαλε τα κομψά τα ταγιέρ της, κάθισε στον υπολογιστή και ξεκίνησε τα video calls (φωτό)

Με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών 

Εβδομάδα τηλεδιασκέψεων για την βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου που πραγματοποίησε συνομιλίες μέσω zoom.

Η σύζυγος του βασιλιά Φίλιππου με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τα Συστήματα Τροφίμων είχε τρεις συναντήσεις μέσω video call την Τρίτη 2 Μαρτίου και την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Photo: Instagram/ belgianroyalpalace

Η Σύνοδος Κορυφής αναμένεται να γίνει το φετινό Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη και σύμφωνα με το παλάτι στόχος είναι «να επιταχύνουμε το συλλογικό μας ταξίδι προς τον τερματισμό της πείνας, δημιουργώντας πιο περιεκτικά και υγιέστερα συστήματα τροφίμων και συμβάλλοντας στην επίτευξη των 17 Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs)». 

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media του βασιλικού παλατιού βλέπουμε την Ματθίλδη καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή της.

Ντυμένη κομψά όπως πάντα και φορώντας τα γυαλιά μυωπίας της συνομίλησε για τα θέματα της Συνόδου, αλλά και για τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία στα παιδιά.

Photo: Instagram/ belgianroyalpalace

Σε μια από τις εικόνες την βλέπουμε με ένα σακάκι σε μπλε - γκρι απόχρωση, ενώ το έχει συνδυάσει με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Photo: Instagram/ belgianroyalpalace

Σε άλλη εικόνα φοράει ένα ροδακινί σακάκι, αλλά και ένα κόκκινο φουστάνι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ