Τι κρύβεται δίπλα από το μπάνιο σας; Tik Toker έπαθε την πλάκα της - Ανακάλυψε ένα ολόκληρο κρυφό δωμάτιο πίσω από τον… καθρέφτη της (βίντεο)

Αυτό που είδε δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση!

Μια χρήστης του Tik Tok δεν περίμενε ότι θα βρει ένα ολόκληρο κρυφό δωμάτιο δίπλα από το… μπάνιο της.

Η Samantha Hartsoe ζει στη Νέα Υόρκη και κατάφερε να γίνει viral με το παράδοξον εύρημα της.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it ##mystery ##fyp ##nyc ##secret ##foryou ##apartment ##storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Η νεαρή γυναίκα δημιούργησε μερικά βίντεο στην πλατφόρμα στα οποία μας δείχνει τι ανακάλυψε.

Όπως εξηγεί στο μπάνιο της έκανε ρεύμα και δεν μπορούσε να καταλάβει από που έρχεται ο αέρας. Μάλιστα δείχνει στην κάμερα πως κινούνται τα μαλλιά της χωρίς να είναι ανοιχτό όμως κάποιο παράθυρο ή ο εξαερισμός.

Η κοπέλα κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με τον καθρέφτη της, αφού από εκεί ένιωθε το ρεύμα. Έτσι τον έβγαλε για να δει τι γίνεται.

Αυτό που είδε δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση αφού, όπως θα δείτε και στο βίντεο, εντόπισε ένα ολόκληρο δωμάτιο!

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Μάλιστα μπήκε μέσα σε αυτό και έδειξε στην κάμερα τον χώρο που ήταν άδειος, αλλά αρκετά μεγάλος αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόταν πίσω από έναν…. καθρέφτη!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ