Δόμνα Μιχαηλίδου: Η όμορφη υφυπουργός μιλά για την σχέση της - «Δεν θέλω να συνεχίσω την ζωή μου μόνη»

«Δεν είναι στην Αθήνα. Θα ήταν όμως εξίσου δύσκολο αν ήμασταν και οι δύο στην ίδια πόλη»

Στην σχέση της με τον δήμαρχο, Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Δόμνα Μιχαηλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ειδικότερα η υφυπουργός Εργασίας μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ είπε ότι είναι σε μια σχέση εκτός Αθηνών και αποκάλυψε ότι μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο φόρτος εργασίας παρά η απόσταση.

«Είμαι σε μία σχέση που δεν είναι στην Αθήνα. Θα ήταν όμως εξίσου δύσκολο αν ήμασταν και οι δύο στην ίδια πόλη, δεδομένου του φόρτου εργασίας».

«Σίγουρα να έχει υπομονή, ουσιαστική παιδεία, μόρφωση και πολύ χιούμορ. Χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ζωή» είπε ερωτώμενη για τον ιδανικό σύντροφο της σύγχρονης γυναίκας.

«Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, δεν θέλω να συνεχίσω την ζωή μου μόνη. Δεν υπάρχει άγχος του χρόνου, ούτε κάποια πίεση από την οικογένειά μου» είπε ακόμα απαντώντας σε ερώτηση για το αν θέλει να κάνει πολλά παιδιά.

«Αν από τη θέση της υφυπουργού Εργασίας θεωρούσα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο, θα ήμουν σίγουρα πολιτικά αποτυχημένη» απάντησε τέλος στο αν συνδυάζεται η οικογένεια και η καριέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ