Άση Μπήλιου: Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας - Ανακαλύψτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται στο δικό σας ωροσκόπιο

Είναι ο πλανήτης της δράσης

Ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης μας, ο Άρης, καταλαμβάνει μια ορισμένη θέση στον ζωδιακό κύκλο. Ανακαλύπτοντας σε ποιο ζώδιο βρίσκεται στο δικό σας ωροσκόπιο, μπορείτε να καταλάβετε περισσότερα για τα βασικά σας ένστικτα, για τον δυναμισμό σας, τον τρόπο που εκπέμπετε αυτοπεποίθηση, τον τρόπο που διεκδικείτε αυτά που θέλετε ή τον τρόπο που θυμώνετε, όταν δεν παίρνετε αυτό που επιθυμείτε.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, ενώ η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αντίδρασης. Ο Άρης κυβερνά το ένστικτο επιβίωσης που υπάρχει μέσα μας, αλλά και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Σε μια καλή θέση στον ζωδιακό ή με ισχυρές όψεις κάνει το άτομο δυνατό, με στοχευμένη ενέργεια, ευθύ, περιπετειώδη και ατρόμητο στο ρίσκο.

Αρνητικά μπορεί να δώσει τον βιαστικό, ανυπόμονο, επιθετικό ή παθητικό και νευρωσικό τύπο. Ο Άρης δείχνει τη σεξουαλική επιθυμία όχι το συναίσθημα, καθαρά τη σεξουαλική έλξη. Όπως και στην Αφροδίτη έτσι και με τον Άρη θα βρείτε υποενότητες που αφορούν τη δράση του στο γυναικείο και αντρικό ωροσκόπιο.

Γυναίκες και άνδρες

Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, δείχνει τον ιδανικό τύπο άνδρα που ταιριάζει σε μια γυναίκα, αυτόν που της κάνει κλικ σε πνευματικό, αλλά και σε σεξουαλικό επίπεδο όχι απαραίτητα αυτόν που θα παντρευτεί, αφού εδώ ερχόμαστε και στα «λημέρια» του Ήλιου. Σε ένα αντρικό ωροσκόπιο δείχνει τον τρόπο που ένας άνδρας διεκδικεί μια γυναίκα και προσπαθεί να την προσελκύσει και να την εντυπωσιάσει. Οι γυναίκες εκφράζουν τη θέση του Άρη τους και μάλιστα όσο πιο δυναμική είναι μια γυναίκα και αναπτύσσει την «αρσενική» πλευρά του χαρακτήρα της τόσο πιο περιγραφική είναι η θέση του πλανήτη γι’ αυτή!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον Άρη

Κυβερνά το ζώδιο του Κριού και στην παραδοσιακή αστρολογία πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας, κυβερνούσε και τον Σκορπιό. Η έξαρση του, δηλαδή το ιδανικό περιβάλλον εκδήλωσης των αρετών του είναι στο ζώδιο του Αιγόκερου! Σε αδυναμία, βρίσκεται στα ζώδια του Ζυγού και του Ταύρου, ενώ η πλέον ακατάλληλη θέση του είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο βρίσκεται σε πτώση.

Λέξεις που εκφράζουν τον Άρη

Δράση, πρωτοβουλία, ενέργεια, κίνητρα, δυναμισμός, σεξουαλικότητα, θυμός, επιθυμία, ένστικτο επιβίωσης και συντήρησης, αυτοπεποίθηση, θέληση, ισχύς, ενθουσιασμός, παρόρμηση.

Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη πατήστε εδώ.

Άρης στον Κριό

Το ζώδιο του Κριού είναι η ιδανική θέση για τον Άρη, αφού αποτελεί και τον κυβερνήτη του ζωδίου, διότι τον κάνει ιδιαίτερα ενεργητικό, πάρα πολύ δυνατό, τολμηρό και με γνήσιο ηγετικό προφίλ. Η μαχητικότητα του Άρη στον Κριό ωθεί τον άνθρωπο σε διαρκή ενεργοποίηση και σε μόνιμη αναζήτηση και κατάκτηση στόχων. Ανταγωνιστικός και παρορμητικός, μπαίνει σε μάχες με την παραμικρή ευκαιρία και δε βγαίνει από αυτές παρά μόνο αν έχει νικήσει.

Ανυπόμονος, ριψοκίνδυνος και επιπόλαιος, ο Άρης στον Κριό αναλαμβάνει πρόθυμα μια πολύ δύσκολη αποστολή και νιώθει ότι πρέπει μόνιμα να αμφισβητεί τις θέσεις εξουσίας, αν αυτές καταλαμβάνονται από ανθρώπους με λιγότερες δυνάμεις από αυτόν. Η διεισδυτικότητά του και η στρατηγική ικανότητά του για πολιορκία, δεν είναι εύκολα ανταγωνίσιμες από τους υπόλοιπους.

Ο Άρης στον Κριό είναι γεννημένος κατακτητής. Έχει ανάγκη να λαμβάνει πρωτοβουλίες (ακόμα και σε καταστάσεις που δεν πρέπει) και να διοχετεύει κάπου τη ζωτικότητά του. Αλλιώς ασφυκτιά. Η δραστηριοποίηση δεν είναι πολυτέλεια για τον Άρη στον Κριό. Είναι συστατικό στοιχείο επιβίωσης. Έχει την τάση να μην κρίνει από τις προθέσεις των προσώπων, αλλά από τα αποτελέσματα του έργου τους. Το ίδιο κριτήριο ισχύει και για τον ίδιο. Μόνο αν παρουσιάσει αποτέλεσμα θα ησυχάσει.

Οποιαδήποτε δικαιολογία, σε περίπτωση αποτυχίας, δεν του είναι αρκετή. Με τις ταχύτητες που αναπτύσσει στη δράση του, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να παθαίνει ατυχήματα, από τα οποία μάλιστα δεν βάζει μυαλό. Και την επόμενη φορά, η φόρα που αναπτύσσει είναι ίδια.

Η ανεξαρτησία του είναι πολύ σημαντική για το περιβάλλον που θα επιλέξει να κινηθεί. Δεν κάνει εκπτώσεις σε αυτήν και δεν την εκχωρεί σε κανέναν. Είναι ειλικρινής, ενθουσιώδης και δεν διστάζει να δείξει τα συναισθήματά του.

Συχνά πάσχει από άγνοια κινδύνου. Του είναι σημαντικότερο να δράσει παρά να προφυλαχτεί. Είναι λάτρης του ρίσκου και νιώθει ότι ζει μόνο όταν νιώθει την αδρεναλίνη του να ξεχειλίζει. Γι’ αυτό και η σεξουαλικότητά του είναι τρικυμιώδης και ασυγκράτητη. Οι συναλλαγές και οι σχέσεις του διέπονται πολύ από το ρίσκο. Είναι ο άνθρωπος που δεν διστάζει να μπει εύκολα σε καβγάδες! Όσο πιστεύει στη δράση, άλλο τόσο πιστεύει και στην αντίδραση. Μόνο έτσι αισθάνεται ότι μπορεί να δημιουργήσει.

Στον άντρα

Ο άντρας με τον Άρη στον Κριό εκφράζεται δυναμικά, επίμονα και κατακτητικά απέναντι στο αντικείμενο του πόθου του. Έχει τεράστια αποθέματα ερωτικής ενεργητικότητας και συνήθως, δίνει την αίσθηση ενός ακούραστου μαχητή στο σεξ. Σέβεται πολύ το ερωτικό ταίρι του και πρόθυμα ικανοποιεί τις επιθυμίες του, αφού πρώτα έχει τη χαρά να τις ανακαλύψει μόνος του. Η ερωτική ικανοποίηση του άντρα με Άρη στον Κριό είναι συνυφασμένη με μια πετυχημένη, συνήθως θεαματική πολιορκία. Η επιτυχία του είναι ταυτισμένη με τις πρωτοβουλίες που παίρνει στο φλερτ. Μεγαλύτερη γοητεία του ασκεί πάντως το κυνήγι και η κατάκτηση, παρά η σταθεροποίηση της σχέσης γι’ αυτό και δείχνει εύκολα σημάδια κόπωσης όταν μπαίνει σε μακρόχρονες σχέσεις.

Στη γυναίκα

Η γυναίκα με τον Άρη στον Κριό τείνει να έλκεται από σαρωτικούς, μοιραίους τύπους που υπόσχονται περιπέτεια και ένταση. Συχνά παρασύρεται από την… τζεϊμσμποντική ικανότητα του άντρα να καταφέρνει να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα – επαγγελματικό, ψυχαγωγικό, ερωτικό.

Την εξιτάρει η ιδέα ότι η ίδια συμμετέχει σε ένα διαρκές κυνήγι μαζί του. Όταν σταματήσει να θαυμάζει και να εκτιμά κάποιον για τη δύναμή του, βαριέται και αναζητά ένα νέο κατακτητή. Ανυπόμονη και εκφραστική, έχει πλήρη αίσθηση της γοητείας της. Πολλές φορές οι γυναίκες με τον Άρη στον Κριό έλκονται ιδιαίτερα από «άντρες» που φορούν στολή (στρατιωτικούς, αστυνομικούς κ.λπ.).

Διαβάστε πώς μεταφράζεται η θέση του Άρη στα υπόλοιπα 11 ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ