H χήρα του Τζόνι Χάλιντει, Λετίσια με τον νέο της φίλο: Ερωτευμένη με τον Γάλλο σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ για τον Στρος-Καν (φωτό & βίντεο)

«Αγαπιούνται σαν έφηβοι»

Η χήρα του τελευταίου ροκ σταρ της Γαλλίας Τζόνι Χάλιντει έχει βρει πλέον τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Jalil Lespert.

Η Λετίσια Χαλιντέι και ο Γάλλος σκηνοθέτης αφού έκαναν τις διακοπές τους στην Γαλλία βρέθηκαν στην Αμερική και συγκεκριμένα στην έρημο της Καλιφόρνια.


Στο Palm Springs το ζευγάρι ανακάλυψε με άλογα τα τοπία της περιοχής ενώ ο Lespert δημοσίευσε και ένα σύντομο βίντεο από την εξόρμησή τους στο Instagram.

Η Λετίσια ήταν παντρεμένη με τον Γάλλο μουσικό Τζόνι Χάλιντει από το 1996 ως και το 2017, οπότε και εκείνος «έφυγε» από την ζωή.

Από το περασμένο Φθινόπωρο η 45χρονη έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του 44χρονου σκηνοθέτη, με τα οικεία πρόσωπά τους να μιλούν για αγάπη από την πρώτη ματιά.

«Δεν τον έχουμε δει τόσο ευτυχισμένο. Αγαπιούνται σαν έφηβοι» είπε μια από τις αδελφές του Jalil σύμφωνα με την Parismatch.

Ο Lespert είναι ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ "Room 2806: the DSK affair" του Netflix που ακολουθεί το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον Ντομινίκ Στρος -Καν.

Να σημειωθεί ότι η Λετίσια έχει δύο κόρες την Jade (16 ετών) και την Joy (12 ετών) ενώ ο καλός της έχει τρία παιδιά από προηγούμενες τους σχέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ