Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί - «Έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, αν δεν το είχα θα έμπαινα στο Survivor»

«Πονάω όταν αλλάζει ο καιρό»

Για ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μίλησε η Βίκυ Κουλιανού που είπε μεταξύ άλλων ότι αν δεν το είχε αυτό θα σκεφτόταν να πάει στο Survivor ή σε κάποιο αντίστοιχο ριάλιτι.

Ειδικότερα μιλώντας στην εφημερίδα On Time αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει θέμα με την μέση της, καθώς έπαθε σπονδυλοαρθροπάθεια σε παράσταση της στο θέατρο.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση» είπε και συμπλήρωσε ότι:

«Την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση ‘η ψευτουπηρέτρια’ του Μαριβώ».

«Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά και σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να ‘κλειδώσει’ η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις.

Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε η Βίκυ Κουλιανού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ