Νέα σοκαριστική καταγγελία από ηθοποιό: Σκηνοθέτης με αδυναμία στις 15χρονες πλήρωνε και για τις εκτρώσεις τους

Η ανάρτηση της Ανδρονίκης Αβδελιώτη

Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Ανδρονίκη Αβδελιώτη δημοσίευσε στην σελίδα της στο Facebook μια σοκαριστική καταγγελία για σκηνοθέτη που «έχει αδυναμία στις 15χρονες».

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό η ίδια είχε καταγγείλει ότι γνωστός σκηνοθέτης της είχε πει ότι πρέπει να είναι διαθέσιμη για να δουλέψει.

Τότε εκείνη είχε αρνηθεί και είχε απορρίψει την δουλειά. Ωστόσο βλέποντας μια καταγγελία για το ίδιο πρόσωπο επέστρεψε με την σοκαριστική ανάρτηση.

Photo: Facebook/Androniki Avdelioti

Στο ποστ αναφέρονται τα εξής:

«”Σκηνοθέτης” ευτραφής πρώην διευθυντής με αδυναμία στις 15χρονες πλήρωνε και για τις εκτρώσεις τους. Όποια άλλη καταλαβαίνει σε ποιον αναφέρομαι παρακαλώ να απαντήσει εδώ μήπως βρούμε κουράγιο...».

Δημοσιεύτηκε από Androniki Avdelioti στις Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Η ανάρτηση που έχει κάνει η Ανδρονίκη Αβδελιώτη για τον σκηνοθέτη

Σε προηγούμενη ανάρτησή της η ηθοποιός είχε γράψει:

«Λοιπόν ας πούμε μερικά πραγματάκια. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ούτε θα πω το όνομα του γιατί εγώ σε αντίθεση με αυτόν, σέβομαι και λυπάμαι την οικογένεια του.

14 χρόνια πίσω , μόλις είχα τελειώσει την σχολή , γνωστός, "σπουδαίος" σκηνοθέτης, αφού μου πρόσφερε δουλειά γιατί πολύ με εκτιμούσε,  μετά μου ξεκαθάρισε πως για να δουλέψω στο θέατρο πρέπει να είμαι "διαθέσιμη" , έτσι γίνονται τα πράγματα είπε και πως πρέπει να σπάσω τον τοίχο επιτέλους.

Είπε και άλλα  και άλλα ....πολλά... 14 χρόνια μετά θα απευθυνθώ σε σένα κύριε τάδε μου που πάντα σου μιλούσα τυπικά και στον πληθυντικό, που σε εκτιμούσα και σε σεβόμουν, απευθύνομαι σε σένα που σου ανοίγουν όλες τις μεγάλες πόρτες. Θα σου πω πως δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή που έφυγα , που δεν δούλεψα μαζί σου , θα σου πω πως δεν σου άξιζε ο σεβασμός μου ούτε η εκτίμηση μου, μικρέ κακομοίρη ,  ανθρωπάκο που πιστευεις πως εχεις στα χέρια σου εξουσία..

Δημοσιεύτηκε από Androniki Avdelioti στις Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Θα σου πω πως είσαι ένα τρισάθλιο απελπισμενο ον , πως σε λυπάμαι , θα σου πω πως απο τοτε εγω δουλεύω ασταμάτητα με ανθρώπους που εκτιμώ και με εκτιμούν.

Θα σε ενημερώσω πως δεν γίνονται έτσι τα πράγματα , πως δεν έσπασα ποτέ τον τοίχο μου.  Δεν έχω κάνει τίποτα που να με κάνει να ντρέπομαι, ειμαι περήφανη για μενα . Μια συμβουλή θα σου έδινα 14 χρονια μετα να αφήσεις στην άκρη τα σπουδαία κείμενα. Γιατι στ αλήθεια πιστεύω πως δεν μπορείς να κατανοήσεις τι λένε. Και για να μιλήσω στην γλώσσα σου.  Ε, βρε παιδι μου....».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ