Υπέροχη για ακόμα μια φορά η βασίλισσα Λετίσια: Η εμφάνιση με δερμάτινη Hugo Boss φούστα και λευκό πουκάμισο (φωτό & βίντεο)

Ένα σύνολο - πρόταση

Εντάξει τι άλλο να πούμε πλέον για την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που έκανε μια ακόμα κομψή εμφάνιση.

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε βρέθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου στα κεντρικά του ιδρύματος Mútua Madrileña και στην εκδήλωση που έγινε για την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων.

«Τους τελευταίους 12 μήνες ο καθένας από εσάς είναι παράδειγμα τιμιότητας, κουράγιου και δύναμης. Αν η πανδημία μας έχει δείξει κάτι είναι ο εξανθρωπισμός της υγείας και της ασθένειας, Η συνειδητοποίηση ότι είμαστε όλοι ευάλωτοι» είπε μεταξύ άλλων η Λετίσια στον λόγο που έβγαλε.

Στις φωτογραφίες την βλέπουμε να φοράει ένα σύνολο - πρόταση. Έχει συνδυάσει την μαύρη pencil δερμάτινη φούστα της με μια λευκή μπλούζα, τύπου πουκάμισο.

Υπέροχες και οι μυτερές γόβες της. Ήταν μαύρες, όχι πολύ ψηλές με ένα λουράκι στο πίσω μέρος που άφηνε ακάλυπτη την φτέρνα.

Και αν αναρωτιέστε για τις μάρκες σας τα έχουμε όλα! ‘Εχουμε και λέμε. 

Η φούστα ήταν από Hugo Boss, η μπλούζα από την εταιρία Uterqüe, το μαύρο παλτό που είχε στους όμως της ήταν Carolina Ηerrera, τα παπούτσια της ήταν από το Magrit καιτέλος η τσάντα της ήταν από τον Felipe Varela.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ