Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας & να κάνουμε πρακτικές κινήσεις - Θα διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει δυο εξάγωνα (θετικές όψεις) με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας.

Από την άλλη, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι είμαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και πιο συμπονετικοί με αυτούς που είναι πιο αδύναμοι και χρειάζονται βοήθεια.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και τα άγχη κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια φιλική Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά η εβδομάδα σας και μάλιστα μια Σελήνη που καταλήγει σε δυο ωραίες όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και σας ενδυναμώνει κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς ή των σπουδών Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε δυο θετικές όψεις σήμερα, είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας, κάνοντας όμως κι έναν ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από έναν ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας ή αν πρέπει να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε έναν διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ