Vintage pics: Ο Tab Hunter το 1950 - Ο κούκλος ηθοποιός με τα ξανθά μαλλιά & τα γαλάζια μάτια που έκρυβε για χρόνια ότι ήταν ομοφυλόφιλος

Από το 2013 ως και τον θάνατό του το 2018 ήταν παντρεμένος με τον παραγωγό Allan Glaser

Γεννημένος ως Arthur Gelien το 1931 (-2018) ο Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής και παραγωγός έγινε γνωστός ως Tab Hunter, ένα όνομα που του έδωσε ο περιβόητος «κυνηγός ταλέντων» Henry Wilson.

Τα ξανθά του μαλλιά, το όμορφο πρόσωπό του και τα άρτια χαρακτηριστικά του φυσικά και δεν άφησαν ασυγκινητες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες, με τον ηθοποιό να θεωρείται ένας γόης για την εποχή.

Μάλιστα η wikipedia αναφέρει ότι τον Φεβρουάριο του 1956 δέχτηκε 62.000 Βαλεντίνους!

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του την δεκαετία του 50 και συμμετείχε σε πάνω από 40 ταινίες με τον ίδιο να υπογράφει τότε συμβόλαιο με την Warner Brothers.

Το 2005  στην αυτοβιογραφία του «Tab Hunter Confidential: The Making of a Movie Star» που έγινε και bestseller στους New York Times μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του.

Ο ίδιος έκρυβε για χρόνια τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, σε μια εποχή που το Hollywood δεν ήταν ακόμα έτοιμο για μια τέτοια αποκάλυψη, όπως αναφέρει και ο Guardian.

Ωστόσο ήδη από το 1955 είχε δεχτεί «πόλεμο» όταν το taboloit περιοδικό Confidential είχε ξεκινήσει μια άγρια καμπάνια εναντίον του, μιλώντας για ένα gay pyjama party στο οποίο φέρεται να είχε παρευρεθεί.

Πάντως τα δημοσιεύματα δεν είχαν επηρεάσει τότε την δημοτικότητά του με τον ίδιο να κάνει το 1967 και άλμα στο τραγούδι με το hit single Young Love.

Από το 2013 ως και τον θάνατό του το 2018 ο Tab Hunter ήταν παντρεμένος με τον παραγωγό Allan Glaser. Οι δυο τους έμειναν μαζί για σχεδόν 30 χρόνια, ενώ ο Glaser ήταν παραγωγός και του ντοκιμαντέρ "Connecticut Premiere" of Tab Hunter Confidential.


Στο vintag.es βρήκαμε τώρα τις vintage φωτογαρφίες του κούκλου ηθοποιού από την δεκαετία του 1950. 

Δείτε όλες τις εικόνες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ