Άγριες Μέλισσες: Δρόσω & Κωνσταντής πάνε στο Παρίσι - Θα βρουν Ασημίνα, Νικηφόρο και Σέργιο; (βίντεο)

Σοκαριστικές εξελίξεις...

Τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες... 

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης η Ασημίνα αποκάλυψε στην Ελένη και την Δρόσω πως θα φύγει με τον Νικηφόρο και τον μικρό Σέργιο για το Παρίσι. 

 

 

 

Η Δρόσω τα χάνει και η σύγκρουση με την αδερφή της είναι αναπόφευκτη . Όμως τα πράγματα γρήγορα παίρνουν άλλη τροχιά και οι εξελίξεις θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. 

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό και ο Αλέξης Μίχας η Ασημίνα φεύγει με τον Νικηφόρο και το μικρό Στέργιο για το Παρίσι παρά τις απειλές της Δρόσως και του Κωνσταντή, παρά τις απειλές για δικαστήρια, παρά την αποκάλυψη της Δρόσως σε όλο χωριό πως ο μικρός είναι βιολογικό της παιδί. 

 

 

 

Η ίδια λέει ανοιχτά στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο ότι εάν δεν γυρίσουν στην Ελλάδα θα αποκαλύψουν στον μικρό ότι είναι η μητέρα του.

 

 

 

 

 

 

'Ετσι η σύγκρουση φτάνει, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο δελεάζοντας τον Κωνσταντή με κάτι που έχει να κάνει με την οικογενειακή περιουσία για να τον πάρει με το μέρος του. Δεν θα τα καταφέρει όμως και θα δούμς με ποιο τρόπο τελικά η Ασημίνα με τον Νικηφόρο και το μικρό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ