Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μια αγκαλιά λουλούδια αφιερωμένη: Στις ηρωίδες της κάθε μέρας, στις γυναίκες (φωτό)

Η Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας σηματοδοτεί τις θυσίες των γυναικών όλου του κόσμου

Με μια αγκαλιά λουλούδια, όπως γράφει και στο ποστ της, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στην εικόνα την βλέπουμε να χαμογελά στην κάμερα από την τηλεοπτική της κουζίνα, ενώ κρατά στα χέρια της μια μεγάλη ανθοδέσμη.

«Μια αγκαλιά λουλούδια αφιερωμένη σε όλες εσάς τις ηρωίδες της κάθε μέρας μας και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου  Στην ζωή μας οι γυναίκες που μας περιστοιχίζουν μας μαθαίνουν να αγαπάμε να σεβόμαστε να μοιραζόμαστε να αγωνιζόμαστε να διεκδικούμε να φροντίζουμε να ονειρευόμαστε.

Σήμερα γιορτάζεται «Η Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας» που σηματοδοτεί τις θυσίες τους αγώνες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα.

Καλημέρα με χαμόγελο και δύναμη.Να μιλάτε ,να λέτε όχι ,να αντιδράτε,να διεκδικείτε ,να αγωνίζεστε και να μην σταματάτε να αγαπάτε,να προσφέρετε, να νοιάζεστε,να δημιουργείτε και να ονειρεύεστε! Από την φύση μας είμαστε φτιαγμένες να αντέχουμε τα πάντα κι αυτό πολλοί το θεωρούν αδυναμία,μη γνωρίζοντας ΠΟΣΗ δύναμη κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της την καλημέρα μου και χρόνια πολλά» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ