Η οικογένεια των μεγιστάνων της Fiat, οι Ανιέλι απέκτησαν το 24% του διάσημου οίκου Christian Louboutin με τις εμβληματικές κόκκινες σόλες

Επένδυση 541 εκατομμυρίων

Η οικογένεια Ανιέλι απέκτησε το 24% του διάσημου οίκου μόδας Christian Louboutin που έχει γράψει ιστορία με τις εμβληματικές κόκκινες σόλες του.

Η εταιρεία holding της οικογένειας, Exor ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ήρθε σε συμφωνία με τον γαλλικό οίκο του οποίου θα αποκτήσει το 24% επενδύοντας 541 εκατομμύρια.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια Ανιέλι κατέχει το 53% της Exor μέσω μιας ξεχωριστής εταιρείας χαρτοφυλακίου που πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της Fiat, Giovanni Agnelli.

Τώρα η οικογένεια συνεχίζει την επέκτασή της στην βιομηχανία των ειδών πολυτελείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella_Isa (@lukacs_b_isa)

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Exor αγόρασε το πλειοψηφικό μερίδιο της Shang Xia, της οποίας είναι συνιδιοκτήτης μαζί με τον Hermes, τον οίκο που ήταν συνιδρυτής της κινεζικής εταιρείας, σύμφωνα και με τους Financial Times.

Βάσει της συμφωνίας η Exon θα ορίσει δύο από τα επτά μέλη του ΔΣ του οίκου, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής θα διατηρήσει το πλειοψηφικό μερίδιο μαζί με τον συνεταίρο του, Μπρούνο Σαμπελάν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luxury2lips

«Η σταθερή μακροπρόθεσμη εστίαση και η ισχυρή επαγγελματική κουλτούρα (της Exor) την καθιστά τον σωστό εταίρο για να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία του οίκου μας.

Ο εταίρος με τον οποίο θα συνεργαζόμασταν έπρεπε να σέβεται τις αξίας μας, να έχει ανοιχτό μυαλό και ένα φιλόδοξο, νεανικό δυναμισμό» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο οίκος μόδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ