Εκτός Λευκού Οίκου τα λυκόσκυλα του Μπάιντεν: Η επιθετική συμπεριφορά στο προσωπικό & το δάγκωμα σε αστυνομικό (φωτό & βίντεο)

Πήγαν πίσω στο σπίτι του, στο Ουίλμινγκτον

Πίσω στο σπίτι του στο Ουίλμινγκτον, στην πολιτεία Ντέλαγουερ, έστειλε ο Τζο Μπάιντεν τα δύο λυκόσκυλά του, μετά από ένα «περιστατικό δαγκώματος» σε μέλος της ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

Αυτό μετέδωσαν χθες Δευτέρα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN - επικαλούμενο δύο πηγές που δεν κατονόμασε - να αναφέρει ότι ο Μέιτζορ, 3 ετών, ο νεαρότερος από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του προεδρικού ζεύγους, έδειξε επιθετική συμπεριφορά, γαβγίζοντας, ορμώντας, κάνοντας άλματα και πέφτοντας πάνω σε μέλη του προσωπικού και της φρουράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Biden (@joebiden)

Οι πηγές μίλησαν για «περιστατικό δαγκώματος», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν αν υπήρξε τραυματισμός. Σε κάθε περίπτωση το επισόδειο θεωρήθηκε σοβαρό και αποφασίστηκε τα δύο λυκόσκυλα - ο Μέιτζορ και ο Τσάμπ 13 ετών - να μεταφερθούν στην οικεία των Μπάιντεν, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μέιτζορ, που υιοθέτησαν ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ τον Νοέμβριο του 2018 ενώ βρισκόταν σε καταφύγιο, έγινε ο πρώτος άλλοτε αδέσποτος ένοικος του Λευκού Οίκου, όπου εγκαταστάθηκε μερικές ημέρες μετά την ορκωμοσία του Δημοκρατικού προέδρου τον Ιανουάριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Biden (@joebiden)

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν τα δύο λυκόσκυλα θα επιστρέψουν στην προεδρία ή όχι. «Πρέπει να παίρνουν το ασανσέρ, που δεν το έχουν συνηθίσει, και πρέπει να βγαίνουν στην πρασινάδα στο νότιο τμήμα του Λευκού Οίκου, όπου τους βλέπει πολύς κόσμος. Μου έχει γίνει εμμονή να εγκατασταθούν και να είναι ήρεμοι», είχε πει πριν λίγο καιρό στο NBC η Τζιλ Μπάιντεν παραδεχόμενη ότι την απασχολούσε η ομαλή εγκατάσταση των δύο σκύλων στον Λευκό Οίκο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ