Ο Έλον Μασκ με την γυναίκα του Grimes και τον γιο τους X Æ A-Xii στο Τέξας - Εκεί που θέλει να χτίσει μια ολόκληρη πόλη (φωτό)

Είναι το 6ο παιδί!

 

Μια φωτογραφία με το σχεδόν ενός έτους γιο του  X Æ A-Xii και την γυναίκα του Grimes, δημοσίευσε στο Twitter ο Έλον Μάσκ.

Στην εικόνα βλέπουμε τον 49χρονο CEO της Tesla και ιδρυτή του SpaceΧ να κρατά τον μπέμπη στα χέρια του.

Δίπλα του κάθεται η τραγουδίστρια που φοράει ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου, ενώ μπροστά τους υπάρχει ένα βάζο με λουλούδια.

Στο ποστ ο Έλον Μασκ γράφει «Starbase Τέξας», εκεί δηλαδή που θέλει να δημιουργήσει μια πόλη με το αντίστοιχο όνομα (starbase).

Ο σχεδιασμός είναι να αναπτύξει την πόλη γύρω από τις εγκαταστάσεις της SpaceX, της διαστημικής του εταιρείας, οι οποίες και βρίσκονται στο νοτιοανατολικό τμήμα του Τέξας.

Σημειώνεται ότι ο δισεκατομμυριούχος έχει ήδη πέντε γιους με την πρώτη του σύζυγο, Justine και απέκτησε το 6ο του παιδί, με την 32χρονη σύντροφό του, την τραγουδίστρια Grimes.

Σε ποστ της τον Μάη του 2020 η Grimes είχε εξηγήσει τι σημαίνει το παράδοξο όνομα που διάλεξαν για τον γιο τους. 

Όπως είχε γράψει το «Χ» είναι η άγνωστη μεταβλητή που χρησιμοποιείται στα μαθηματικά, ενώ το «Æ» είναι ο τρόπος με τον οποίο η Grimes προφέρει το Ai, που παραπέμπει στην αγάπη και την τεχνητή νοημοσύνη.

Το «A-12», είναι ο πρόδρομος του αγαπημένου αεροσκάφους του ζευγαριού, SR-17, που δεν διαθέτει όπλα, ούτε αμυντικούς μηχανισμούς, παρά μόνο ταχύτητα, ενώ είναι καταπληκτικό στη μάχη, χωρίς να είναι βίαιο.

Να πούμε βέβαια ότι ο Έλον Μασκ την διόρθωσε αργότερα, λέγοντας πως πρόκειται για το αεροσκάφος SR-71.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ