Στέφανος Τσιτσιπάς: Να πως ερωτεύτηκα την Θεοδώρα Πεταλάς - Τρέφω πολλά συναισθήματα για αυτήν

Όσα αποκάλυψε ο ερωτευμένος Έλληνας τενίστας... 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς , μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές υπρηφάνειας με τις νίκες που έχει κάνει. Το νέο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης στο Τένις έδωσε μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και τη Βίκυ Γεωργάτου, μιλώντας για την επαγγελματική του ζωή, το ισχυρό δέσιμο με την οικογένειά του αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου σε τοποθετήσεις του στα social media.

Αυτή τη φορά ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλάς, για την οποία δεν μιλά συχνά αφού θέλει να κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε», ανέφερε αρχικά.

«Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη» συμπλήρωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Μας δυσκολεύει λίγο η απόσταση, γιατί μένει στο Λονδίνο τώρα, αλλά δεν μας έχει φέρει σε extreme καταστάσεις. Έρχεται σε κάποια τουρνουά για να με υποστηρίξει και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Είναι η καλύτερή μου φίλη. Μιλάμε κάθε μέρα, εδώ και δυο-τρία χρόνια. Δεν νομίζω να έχει περάσει μια μέρα που να μην έχουμε μιλήσει, η χημεία είναι πολύ καλή. Παίζει και η ίδια τένις. Όταν παίζω μαζί της, είναι η αγαπημένη μου στιγμή στο γήπεδο” κατέληξε.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε  ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν ξέχασε μετά τη μεγάλη του νίκη επί του Ναδάλ στη Μελβούρνη να κάνει μια αφιέρωση στη σύντροφο του. «T.P αυτό ήταν για σένα», έγραψε ο Στέφανος στέλνοντας της φιλάκια από την Αυστραλία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ