Η Ράνια Θρασκιά συγκινεί: Είναι εντάξει να λυγίζεις, να νιώθεις ενοχές, να ονομάσεις κορυφή ότι ποθεί η καρδιά σου, όχι ο κόσμος (φωτό)

Κι αν δεν ακούγεται η φωνή σου, ζήτα βοήθεια

Ένα δυνατό μήνυμα έστειλε η Ράνια Θρασκιά μέσα από την σελίδα της στο Instagram με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Στο μακροσκελές κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία της γράφει μεταξύ άλλων είναι εντάξει να νιώθουμε ενοχές, να κάνουμε λάθη και να θέλουμε να ακολουθήσουμε ότι επιθυμεί η καρδιά μας και όχι ο “κόσμος”. Το κείμενό της συγκινεί.

Αναλυτικά η Ράνια Θρασκιά έγραψε:

«Είναι εντάξει να λυγίζεις. Είναι εντάξει να σπας. Είναι εντάξει να αναμετριέσαι με τον εαυτό σου και να χάνεις. Είναι εντάξει να κάνεις λάθος, να νιώθεις ενοχές, να φοβάσαι. Είναι εντάξει να μην μπορείς και είναι εντάξει να μην θέλεις. Να μην θέλεις να ακολουθήσεις τον δρόμο που διάλεξε η μαμά σου ή η φίλη σου. Η συμμαθήτρια σου ή εκείνη που τόσο θαύμαζες μικρή. Έχεις δικαίωμα να μην γίνεις μαμά και αν θέλεις να γίνεις. Με όποιο τρόπο επιλέγει η ψυχή σου.

Έχεις δικαίωμα να αγαπήσεις έναν ή πολλούς ανθρώπους, μέχρι να μάθεις πώς να αγαπάς κι εσένα. Μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο και να φτάσεις σε όποια κορυφή θέλεις. Μπορείς να ονομάσεις κορυφή ότι ποθεί η καρδιά σου, όχι ο "κόσμος". Όλες διαφορετικές και όλες ίσες. Όλες μαζί.

Στην πανδημία, στη δυσκολία, στην μοναξιά, στον πόνο, στη χαρά, στο φως, στην αλήθεια, στην αλλαγή, στην εξέλιξη, στη ζωή. Κι αν δεν ακούγεται η φωνή σου, ζήτα βοήθεια. Και θα φωνάξουμε όλες μαζί με τη φωνή σου. Μέχρι να ακουστείς παντού. Μέχρι να μας ακούσουν όλοι. #internationalwomansday»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ