Η πρώτη αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά την συνέντευξη του Χάρι & της Μέγκαν: ''Θλιβόμαστε για όσα βίωσαν - Θα παραμείνουν πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας''

Έσπασε την σιωπή της...

Την σιωπή της αποφάσισε να σπάσει η βασίλισσα Ελισάβετ και να μιλήσει για τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της εξέδωσαν χθες Τρίτη, ανακοίνωση , σε απάντηση των κατηγοριών από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι σύμφωνα με τις οποίες ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο τους, ενώ οι αυλικοί αγνόησαν τις εκκλήσεις της Μέγκαν για βοήθεια όταν αισθανόταν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

 

 

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωση.

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Δείτε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι: Όσα αποκάλυψαν στην Όπρα - Οι φόβοι για το χρώμα του Άρτσι & οι τάσεις αυτοκτονίας - «Το παλάτι δεν μας στήριξε» (βίντεο)

 

Πήρε τον χρόνο της η βασίλισσα Ελισάβετ πριν βγάλει την ανακοίνωση

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρονται να βρίσκονταν σε έναν μαραθώνιο συνομιλιών για την αντιμετώπιση της κρίσης, σε μια προσπάθεια να αντιδράσουν και να αποκρούσουν τις εμπρηστικές κατηγορίες που εξαπέλυσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εναντίον του παλατιού.

Να σημειώσουμε πως 

την Κυριακή 7/3 εκατομμύρια κόσμος παρακολούθησε την συνέντευξή τους. Σε αυτήν η Μέγκαν είπε:

"Δεν είχα άγχος πριν συναντήσω τη βασίλισσα, ωστόσο, ο Χάρι με ρώτησε αν ξέρω πώς πρέπει να υποκλιθώ όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο, πέντε λεπτά πριν πάμε στο παλάτι. Ήξερα ότι αυτό το κάνουν δημόσια, αλλά δεν περίμενα ότι το κάνουν και εντός της οικογένειας. Σκέφτηκα πως είναι απλά η γιαγιά του" είπε.

 

 

Η Μέγκαν αρνήθηκε να πει ποιος εξέφρασε τις ανησυχίες αυτές, όπως και ο Χάρι, ο οποίος δήλωσε ότι η οικογένειά του τους απέκοψε οικονομικά και ότι ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου, τον απογοήτευσε και αρνείτο κάποια στιγμή να δεχθεί τις κλήσεις του.

 

"Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου. Έτσι πήραμε την απόφαση να φύγουμε από το Παλάτι" είπε ο πρίγκπιας Χάρι.

 

"Μέχρι την ημέρα που έφυγα από το Παλάτι, δεν είχα πρόσβαση στο διαβατήριό μου, το δίπλωμα οδήγησης, ακόμα και τα κλειδιά μου. Δεν είχα καμία βοήθεια από το παλάτι παρόλο που ζήτησα πολλές φορές την βοήθεια τους. Έφθασα στα όριά μου, κατέρρευσα. Είχα άμεση ανάγκη από ψυχολόγο. Ο Χάρι ζήτησε βοήθεια, για να πάμε σε ψυχολόγο.

Ακόμη και αυτό του το αρνήθηκαν. Οι υπεύθυνοι του Παλατιού του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας! Το λέω, γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα και μου την αρνήθηκαν" είπε ακόμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ