Ανακαλύψτε το Eminotrol και ξεχάστε τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης - Εμπλουτισμένο με 9 φυσικά δραστικά συστατικά

Λόγω των 9 συστατικών του, το Eminotrol ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και προσφέρει στην κάθε γυναίκα την ηρεμία που χρειάζεται.

Μήπως ο κύκλος σας έχει ξεκινήσει να είναι πια ακανόνιστος; Αντιμετωπίζετε συμπτώματα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις, αϋπνίες, εκνευρισμό ή ξηρότητα του κόλπου; Πιθανόν βρίσκεστε στη φάση της εμμηνόπαυσης. Μην ανησυχείτε, τώρα έχετε έναν ιδανικό σύμμαχο, το Eminotrol!

Tο Eminotrol είναι συμπλήρωμα διατροφής με 9 φυσικά δραστικά συστατικά (λυγαριά, black cohosh, βιταμίνη Β6, φολικό οξύ, βιταμίνη D3, μαγνήσιο, φασκόμηλο, πασιφλόρα και νυχτολούλουδο) για τον έλεγχο και την ανακούφιση των συμπτωμάτων όλης της περιόδου της εμμηνόπαυσης. 

Η εμμηνόπαυση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία. Oι γυναίκες μπαίνουν κατά μέσο όρο στην εμμηνόπαυση στα 51 τους χρόνια και συνεχίζουν να θεωρούνται νέες, καθώς έχουν ακόμα μπροστά τους τουλάχιστον άλλα 30 χρόνια υγιούς και παραγωγικής ζωής.

Πολλές γυναίκες αισθάνονται ανακούφιση και τη βλέπουν σαν μία νέα περίοδο στη ζωή τους στην οποία δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για τους περιορισμούς την γονιμότητας ή για τα ενοχλητικά συμπτώματα των αιμορραγιών περιόδου.

Αν και τελειώνει η γονιμότητα, οι γυναίκες μπορούν να μείνουν υγιείς, ζωτικές και σεξουαλικές!

Η φάση της εμμηνόπαυσης στην ζωή καθε γυναίκας αποτελείται από τρεις περιόδους:

​Προ-εμμηνόπαυση

Χρονική περίοδος πριν από την τελευταία έμμηνο ρύση της γυναίκας. Τα επίπεδα αναπαραγωγής πέφτουν και γίνονται ακόμη πιο ασταθή.

Περί-εμμηνόπαυση - Κλιμακτήριος

Χρονική περίοδος που σηματοδοτεί την μετάβαση στην εμμηνόπαυση. Εδώ ξεκινούν τα ενδοκρινολογικά, βιολογικά και κλινικά χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι πλησιάζει η εμμηνόπαυση. Μπορεί να διαρκέσει 4-8 έτη. Τελειώνει 12 μήνες μετά την τελευταία έμμηνο ρύση της γυναίκας.

Εμμηνόπαυση

Χρονική περίοδος μόνιμης αμμηνόρροιας που σημαίνει το τέλος της αναπαραγωγικής περιόδου στη ζωή μιας γυναίκας. 

​Το Eminotrol απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που εισέρχονται στη φάση της περιόδου που σηματοδοτεί την μετάβαση στην εμμηνόπαυση και μετά από αυτήν.

Οι ορμονικές αλλαγές που συντελούνται, έχουν πολλές επιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και συμπτώματα που επηρεάζουν πολύ την ποιότητα της ζωής της γυναίκας. Τα κυριότερα απο αυτά είναι:
    • Ακανόνιστη περίοδο
    • Εξάψεις
    • Νυχτερινή εφίδρωση
    • Κόπωση
    • Εναλλαγές διάθεσης
    • Προβλήματα στον ύπνο
    • Μειωμένη libido
    • Αύξηση βάρους
    • Επιβράδυνση μεταβολισμού
    • Αδύναμα μαλλιά / ξηρό δέρμα

Τα οφέλη του Eminotrol είναι σημαντικά:

    • Ελαχιστοποιεί το σύνολο των ψυχολογικών και σωματικών συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.
    • Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής των γυναικών.

Το Eminotrol είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans, δεν περιέχει λακτόζη, δεν περιέχει ζάχαρη και δεν περιέχει γλουτένη.

Όλα τα παραπάνω το κάνουν ένα μοναδικό και εξαιρετικό προιόν, αφού το Eminotrol επιτυγχάνει μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, χωρίς να περιέχει ορμόνες. Επισκεφθείτε και το site www.becalm.gr

Σχετικά με τη Becalm

H εταιρεία Becalm ΑΕ είναι μια νέα αμιγώς ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων φαρμακευτικών  & παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. 

Στόχος μας είναι η διασφάλιση της βελτίωσης της καλής υγείας, ευεξίας και ομορφιάς των καταναλωτών για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από την δημιουργία και παρουσίαση στην αγορά ποιοτικών και πρωτοποριακών προϊόντων υγείας και φροντίδας. Ταυτόχρονα στόχος μας είναι τα προϊόντα μας, να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη και πρόταση Ιατρών και Φαρμακοποιών.  

Βασική προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε φυσικά συστατικά, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες, φιλικές στον χρήστη και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τους συνεργάτες μας.  

Το όραμα μας είναι τα προϊόντα μας να είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών και να αποτελούν σημείο αναφοράς στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.  

Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ εκπροσωπούμε καινοτόμα προϊόντα ξένων οίκων που ακολουθούν τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας μας. Η παρουσίασή όλων των προϊόντων γίνεται, μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης, σε ειδικότητες Ιατρών σχετικές με τα προϊόντα, όπως Γυναικολόγους, Παιδίατρους, Παθολόγους, Καρδιολόγους, Δερματολόγους, Οδοντίατρους.  

Στην εταιρεία Becalm ΑΕ δραστηριοποιούμαστε και διακινούμε τα προϊόντα μας σε Ελλάδα, Κύπρο και σε χώρες της Ευρώπης & της Ασίας.  
www.becalm.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ