Άγριες Μέλισσες: Τι συνδέει πραγματικά τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών - Ο φόνος & τα ένοχα μυστικά (βίντεο)

Δεν θα πιστεύουμε αυτά που θα δούμε... 

Οι Άγριες Μέλισσες κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη,  το οποίο ανυπομονεί για τις εξελίξεις οι οποίες είναι συνταρρακτικές.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε την Δρόσω και τον Κωνσταντή να πηγαίνουν σε δικηγόρο για να εμποδίσουν την φυγή της Ασημίνας και του Νικηφόρου στο Παρίσι με τον μικρό Σέργιο.

 

 

 

 

Τι θα συμβεί όμως; 

Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μια αναπάντεχη έκπληξη, όμως, θα αναπτερώσει τις ελπίδες της.

Η Σοφούλα πιέζεται, καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο, που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δεν φαίνεται να πείθεται, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους;

 

 

 

 

Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από τον Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».\

 

 

 

Τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με τους Σεβαστούς

Το Πρωινό και ο Αλέξης Μίχας έδωσαν ένα νέο spoiler για την συνέχεια της σειράς. Ταξιδεύουμε στη δεκαετία του 1920 στο Διαφάνι όπου θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη. Θα δούμε τον Σεβαστό τον πρεσβύτερο, που τον είχε υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς, τώρα θα τον δούμε από άλλον ηθοποιό σε νεαρότερη ηλικία. Θα δούμε επίσης τον Γιώργη Σταμίρη και τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. 

Τότε θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν αυτός που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του και για αυτό ο ίδιος τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών. 

Μάλιστα θα δούμε τον βιαστή της Ελένης να οδηγείται στις φυλακές με πολυετή κάθειρξη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ