Η Έλλη Κοκκίνου cowgirl! Απίθανη! Το καρό πουκάμισο και το καπέλο far west, το ακαταμάχητο χαμόγελο! (φωτό)

Απίθανο σύνολο! 

Η Έλλη Κοκκίνου εκτός από πολυκαλή τραγουδίστρια είναι μια γυναίκα που διαθέτει, γούστο, στυλ και ντύνεται πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας. 

Μάλιστα το νέο τραγούδι της με τίτλο «Τι Έχω Τραβήξει», ξεπέρασε πριν λίγες ημέρες το ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube!

 

Η μανούλα ενός παιδιού, τα τελευταία χρόνια έχει υιθετήσει ένα πιο casual - chic look και πάντα δείχνει κομψή σε ότι και να φορέσει. 

Την Δευτέρα 8 Μαρτίου, η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας. 

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία στην οποία με απίστευτο look έγραψε κάποια λόγια. Στην ανάρτησή της, την βλέπουμε να φοράει ένα υπέροχο καρό πουκάμισο - τελευταία λέξη της μόδας- το οποίο το συνδύασε με καπέλο, τζιν σορτσάκι και απίθανε καουμπόικες μπότες και έγινε cow girl. Το πανωφόρι της δε, μας εντωπωσίασε, αφού τα κρόσια φέτος αποτελούν fashion statement. 

Συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα: ''Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες μικρές και μεγάλες, που παλεύουν καθημερινά να αποδείξουν ότι αξίζουν! Στις γυναίκες που προσπαθούν να είναι καλές μαμάδες, κόρες, αδερφές, φίλες, φοιτήτριες, επαγγελματίες, επιτυχημένες, νοικοκυρές, μαγείρισσες, ερωμένες, σύντροφοι, σύζυγοι!

Σε εκείνες που κοπιάζουν, αντιστέκονται, υψώνουν τη φωνή τους για ένα καλύτερο σήμερα αλλά και αύριο! Σε εκείνες που πέφτουν και σηκώνονται αλλά και σε εκείνες που δεν τα καταφέρνουν πάντα.Δεν πειράζει! Χρόνια πολλά μοναδικές γυναίκες! Να μας χαιρόμαστε ''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ