Η Lady Gaga θα είναι η δολοφόνος του μεγιστάνα Maurizio Gucci - Οι πρώτες φωτό και ο συμπρωταγωνιστής της

Στην νέα ταινία του Ridley Scott 

Η Lady Gaga και ο ηθοποιός του Star Wars, Adam Driver είναι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Ridley Scott «House of Gucci».

Η 34χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία από τα γυρίσματα και μας έδωσε μια πρώτη γεύση για τα όσα μας περιμένουν. 

Στην εικόνα την βλέπουμε μαζί με τον 37χρονο Driver στις Ιταλικές Άλπεις. Εκείνος φορά γυαλιά και ένα λευκό πουλόβερ, ενώ η Lady Gaga ένα μαύρο ζιβάγκο με ίδιου χρώματος παντελόνι.

Τα μαλλιά της είναι μαύρα, για τις ανάγκες του ρόλου ενώ στο κεφάλι της έχει ένα γούνινο καπέλο. Απαρατήρητα δεν περνάνε βέβαια και τα χρυσά κοσμήματά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Η ταινία ακολουθεί την ζωή του Maurizio Gucci (θα τον υποδυθεί ο Adam Driver) και της πρώην γυναίκας του Patrizia Reggiani η οποία το 1995 προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει.

Να σημειωθεί ότι το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed» της Sara Gay Forden. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 ωστόσο το 1985 ο μεγιστάνας, που ήταν γιος του Rodolfo Gucci και εγγονός του ιδρυτή του γνωστού οίκου Guccio Gucci, άφησε την γυναίκα του για μια πολύ νεότερη. Το διαζύγιό τους οριστηκοποιήθηκε το 1991.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AlloCiné (@allocine)

Το 1995 ο Maurizio σκοτώθηκε έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον πληρωμένο δολοφόνο.

Η Patricia, που έμεινε γνωστή ως «μαύρη χήρα» καταδικάστηκε το 1998 σε 29 χρόνια φυλάκισης.

Οι κόρες τους ωστόσο, Alessandra και Allegra ζήτησαν να μειωθεί η ποινή της καθώς υποστήριξαν ότι ο όγκος που είχε στον εγκέφαλο επηρέασε την κρίση της, όπως αναφέρει και το People επικαλούμενο την Vogue.

Το 2000 η ποινή της όντως μειώθηκε σε 26 χρόνια ενώ το 2016 αποφυλακίστηκε λόγω καλής διαγωγής, έχοντας μείνει στην φυλακή για 18 χρόνια.

Η Patrizia δικαιούται και εισπράττει ετήσια αποζημίωση άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων από τον Gucci.

Επίσης μετά από μια συμφωνία που υπογράφηκε το 1993 δικαιούται και επιστροφή άνω των 22 εκατομμυρίων δολαρίων που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια της φυλακής, σύμφωνα με τον The Telegraph.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ