Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σε ηλικία 61 ετών (βίντεο)

Δεν έχει γίνει γνωαστή η αιτία θανάτου του... 

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου σε ηλικία 61 ετών.

Την θλιβερή είδηση για το θάνατο του Θεόφιλου Βανδώρου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο φίλος του Βασίλης Σπυρόπουλος, μουσικός και συνιδρυτής του θρυλικού συγκροτήματος «Σπυριδούλα».

«Έφυγε σήμερα από την ζωή ο αδερφικός φίλος και σύντροφος Θεόφιλος Βανδώρος. RIP φίλε» έγραψε ο Βασίλης Σπυρόπουλος.

Ο Θεόφιλος Βανδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και παράλληλα στο DEREE College Ψυχολογία και Κοινωνιολογία).

 

Έφυγε σήμερα απ' τη ζωή ο αδελφικός φίλος και σύντροφος Θεόφιλος Βανδώρος. RIP Θεόφιλε...

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Spyropoulos στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

 

Ο Θεόφιλος Βανδώρος έγινε ευρέως γνωστός από την τηλεοπτική σειρά τον 90’s «Τμήμα Ηθών», με τα μακριά του μαλλιά και η πλούσια κοτσίδα του να προκαλούν τότε αίσθηση.

Επί μία δεκαετία έζησε στο Παρίσι όπου συνέχισε τις σπουδές του στην υποκριτική κάνοντας και τις πρώτες του δουλειές μαζί με το Κορνήλιο Καστοριάδη και τον Αντρέα Βουτσινά.

 

 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Τμήμα Ηθών», «Λάμψη», «Φιλοδοξίες» και συνεργάστηκε με γνωστούς σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων και οι Γ. Κορδέλλας , Μ. Μανουσέκης κ.α.

Παράλληλα είχε έντονη παρουσία και στο ελληνικό θέατρο παίζοντας αρχαίο δράμα, κλασικά αλλά και σύγχρονα έργα, ανάμεσα στα οποία και τα «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη, «Αντιγόνη» του Ανούιγ, «Ματωμένος Γάμος« του Λόρκα κ.α.

Είναι γιος του, επίσης ηθοποιού, Νίκου Βανδώρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ