Όλη η βασιλική οικογένεια του Μονακό στα βαφτίσια του σκάφους "Monaco One" - Νονά η πριγκίπισσα Camille η όμορφη κόρη της Στεφανί (φώτο)

Το Παλάτι του Μονακό ανακοίνωσε ότι το σκάφος "Monaco One" θα συνδέει το λιμάνι του Μονακό με τη μαρίνα Cala del Forte στην Βεντιμίλια. Αν και βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία , η μαρίνα αυτή είναι το τρίτο λιμάνι του Μονακό , μαζί με το λιμάνι de Fontvieille και το λιμάνι Hercule.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, οι αδερφές του, πριγκίπισσες Καρολίνα και Στεφανί και τα παιδιά του, Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι, Αλεξάντρ Κοστ, Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό και Πρίγκιπας Ζακ παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και τη βάφτιση του καινούργιου σκάφους "Monaco One".

Credits: Palais Du Monaco /Facebook

Νονά του νέου θαλάσσιου λεωφορείου η Camille Gottlieb, η μικρότερη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί . Τα εγκαίνια έγιναν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, στην προβλήτα του  Yacht-Club του Μονακό.

Credits: Palais Du Monaco /Facebook

Η όμορφη 22χρονη πριγκίπισσα έριξε στα πλευρά του σκάφους ένα μπουκάλι σαμπάνια. Προηγήθηκε ο αγιασμός του σκάφους από τον Monsignor David, τον νέο Αρχιεπίσκοπο του Μονακό.

Credits: Palais Du Monaco /Facebook

Η ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου, με μπεζ κουστούμι και sneakers εγκαινίασε το νέο σκάφος ενώ δίπλα της ήταν η μητέρα της Στεφανί του Μονακό, τα αδέρφια της, η  Πολίν Ντουκρουέ και ο Λουί Ντουκρουέ που συνοδευόταν από τη σύζυγο του Marie.

H θεία της , Πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο, ήταν επίσης παρούσα, σύμφωνα με την Paris Match.

Credits: Palais Du Monaco /Facebook

Το Παλάτι του Μονακό ανακοίνωσε ότι το σκάφος "Monaco One" θα συνδέει το λιμάνι του Μονακό με τη μαρίνα Cala del Forte στην Βεντιμίλια. Αν και βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία , η μαρίνα αυτή είναι το τρίτο λιμάνι του Μονακό , μαζί με το λιμάνι de Fontvieille και το λιμάνι Hercule.

Το 12 θέσεων σκάφος "Monaco One" θα μεταφέρει τους επιβάτες του από το λιμάνι του Μονακό στην μαρίνα Cala del Forte σε ένα τέταρτο της ώρας, αντί δύο ωρών που χρειάζονται για να φτάσουν εκεί οδικώς.

 

Lundi 8 mars, Mlle Camille Gottlieb a baptisé la navette "Monaco One" dont elle est la marraine en présence de S.A.S. le...

Δημοσιεύτηκε από Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

 

"Χάρη στον καινοτόμο αεροναυτικό σχεδιασμό του, αυτό το καταμαράν «μπορεί να πλεύσει με περισσότερους από 40 κόμβους και η κατανάλωση ενέργειας είναι 50% χαμηλότερη από ένα συμβατικό σκάφος. Αυτό το λεωφορείο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με μια καινοτόμο συσκευή παρακολούθησης που θα ανιχνεύει την παρουσία θαλάσσιων θηλαστικών σε πραγματικό χρόνο", αναφέρει το Παλάτι, που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ