Νew age αρχιτεκτονική - ιταλική φινέτσα - απαράμιλλο design: Η νέα μπουτίκ Dolce & Gabbana στη Σεούλ είναι γεγονός & θέλουμε να μπούμε στο αεροπλάνο (φώτο)

Υψηλής αισθητικής interior design και οι αποχρώσεις του μαύρου που συνδυάζονται άψογα με τα ζεστά χρώματα του ξύλου δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για τις δημιουργίες του οίκου 

Το Ateliers Jean Nouvel, το γραφείο του ονομαστού Γάλλου αρχιτέκτονα Jean Nouvel, παρέδωσε έτοιμη την μπουτίκ του οίκου Dolce & Gabbana στη Σεούλ.

Credits: Dolce & Gabbana.com 

Η μπουτίκ, στην Cheongdam-dong, στη συνοικία Gangam της νοτιοκορεατικής πρωτεύουσας, περιλαμβάνει υπόγειο, τέσσερεις ορόφους για τις κρεασιόν ενδυμάτων, αξεσουάρ και κοσμημάτων του ιταλικού οίκου και μια βεράντα στην οροφή με martini bar για εκδηλώσεις.

Credits: Dolce & Gabbana.com 

Εξωτερικά, προσδιορίζεται από έναν γυάλινο κύλινδρο που επιτρέπει απ' έξω θέα των προϊόντων που εκτίθενται.

Είναι το δεύτερο πρότζεκτ που το γαλλικό αρχιτεκτονικό γραφείο ολοκληρώνει για τον ιταλικό οίκο· είχε προηγηθεί η έκθεση που φιλοξενήθηκε στο Palazzo della Ragione του Μιλάνου, το 2009.

Credits: Dolce & Gabbana.com 

Ο γυάλινος κύλινδρος είναι τοποθετημένος ανάμεσα σε τέσσερις γωνιακές κολώνες από μαύρο γρανίτη, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Credits: Dolce & Gabbana.com 

Στο εσωτερικό, ραχοκοκαλιά είναι μια φαρδιά σπειροειδής ράμπα καλυμμένη με μάρμαρο nero marquina, η οποία συνδέει τους τέσσερις ορόφους.

Credits: Dolce & Gabbana.com 

Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός και κυριαρχείται από τη χρήση του μαύρου στις αμέτρητες αποχρώσεις και τα φινιρίσματά του: γυαλιστερό μαύρο , σκούρο γκρι σκυρόδεμα και μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο αλληλεπιδρούν με τις ζεστές και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις του ξύλου μάνγκο, δημιουργώντας έτσι ένα φιλόξενο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, κατάλληλο για φιλοξενεί τις δημιουργίες Dolce & Gabbana, αναφέρει το site του οίκου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ