Cartier - Versace - Swarovski: 30 έργα τέχνης από πολύτιμους λίθους - Τα κοσμήματα της άνοιξης είναι φτιαγμένα για πριγκίπισσες & είναι προσιτά (φώτο)

30 υπέροχα μπιζού και αξεσουάρ με τιμές που ξεκινούν από 9,95 ευρώ και φτάνουν.....

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα με πολλές απαγορεύσεις και lockdown ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε. Η μόδα μπορεί πάντα να μας φτιάξει τη διάθεση.

Το ίδιο και ένα ωραίο δώρο στον εαυτό μας. Μια καλή ιδέα είναι ένα υπέροχο κόσμημα.

Σκουλαρίκια SWAROVSKI - 59€

Κι αν σκέφτεστε ότι δεν είναι εποχές για τέτοια έξοδα σας πληροφορούμε ότι στις προτάσεις που ακολουθούν οι τιμές των μπιζού ξεκινάνε από 4,95 ευρώ .

Δακτυλίδι LETTRE CHLOÉ - 230€

Αυτή είναι η τιμή για το κολιέ της H&M. 

Οι τάσεις για τα κοσμήματα για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2021 θέλουν τα μπιζού να κάνουν μια νοσταλγική αναδρομή στη δεκαετία του 90.

 

Τοπ τάση είναι τα κολιέ με γράμματα του αλφάβητου . Εδώ συναντάμε το υπέροχο αλλά πανάκριβο κολιέ Dolce & Gabbana, αλλά και πιο οικονομικές προτάσεις όπως αυτές τις Chloe και της PdPaola

Κολιέ DOLCE & GABBANA - 2950€

Κολιέ PDPAOLA - 59€

Εξίσου trendy φέτος θεωρούνται τα κοσμήματα με συμβολισμούς από τον ουρανό , (αστέρια και φεγγάρια) αλλά και με συμβολισμούς ταρώ.

Pendentil carte de tarot Les Félicités

Παντατίφ LES FÉLICITÉS - 75€

Σκουλαρίκια THOMAS SABO - 198€

Διάσημοι οίκοι όπως Cartier , Valentino,  Versace , υπογράφουν τα 30 υπέροχα κοσμήματα και μπιζού που παρουσιάζει το γαλλικό Elle.

Βραχιόλι VALENTINO 150€

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα δωρίσετε στον εαυτό σας, χωρίς ενοχές , αφού οι τιμές κάποιων από αυτά , είναι πολύ προσιτές.

Βραχιόλι Cartier - Τιμή ανάλογα με την παραγγελία 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ