Βίντεο: Τζανακόπουλος - Καιρίδης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες on air - Να κάνετε ένα κρύο ντους να ηρεμήσετε - Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν...

Η συζήτηση για την αστυνομική βία κατέληξε σε άγριο καυγά μπροστά στις κάμερες 

Σε άγριο καυγά on air εξελίχθηκε η συζήτηση για την αστυνομική βία σε εκπομπή της ΕΡΤ. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης και του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος "σφάχτηκαν" μπροστά στις κάμερες, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες και χαρακτηρισμούς. 

Ο κ. Καιρίδης ζητούσε από τον κ. Τζανακόπουλο να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση του και από τους παρουσιαστές της εκπομπής να επιβάλουν όρους στην κουβέντα, ενώ ο κύριος Τζανακόπουλος επέμενε πως δεν ανέχεται ειρωνείες.

«Ήρθατε πυραυλωμένος πρωί πρωί», είπε ο κ. Καιρίδης.

«Πυραυλωμένη είναι η αστυνομία σας» ήταν η απάντηση του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες, λέγοντας στον κ. Καιρίδη «δεν είστε Λουδοβίκος» και ζήτησε σεβασμό.

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε τον κ. Τζανακόπουλο ως «τραμπούκο» και εκείνον να του ζητά να ανακαλέσει.

«Μαθαίνουμε διάφορα ενδιαφέροντα σήμερα το πρωί, ότι η κατάληψη στην πρυτανεία του ΑΠΘ ... οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών, γίνονται για τον πτωχευτικό κώδικα», είπεο κ. Καιρίδης, προκαλώντας την έκρηξη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που τόνισε ότι αναφέρθηκε στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Ο κύριος Τζανακόπουλος επέμεινε να προτρέπει τον κύριο Καιρίδη να μην τον ειρωνεύεται,  «μην ειρωνεύεστε διαρκώς» , είπε ενώ ο κ. Καιρίδης ανταπάνησε  «εκτίθεστε», «μαζευτείτε επιτέλους», «πριν πάρετε τον αστυνομικό σας και πάτε προστατευόμενος στη Βουλή κάντε ένα κρύο ντους».



«Το γεγονός ότι είστε χυδαίος δεν σας επιτρέπει να μιλάτε κατ' αυτόν τον τρόπο. Έτσι θα μιλάτε στην κυβέρνησή σας και στους βουλευτές σας κ. Καιρίδη. Πρόκειται περί αθλιότητας», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Και ο κύριος Καιρίδης απάντησε «Αν θέλετε πάτε πάρτε ένα ηρεμιστικό, κάντε ένα κρύο ντους».

«Αποχωρώ από την εκπομπή, με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, «σας χαιρετώ» και έκλεισε την σύνδεση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ