Περαστικά στον συνάδελφο Γιάννη Ντσούνο του ΣΚΑΙ που έχει κορωνοϊό - Κόλλησαν η 9 μηνών κόρη του & ο 3,5 ετών γιος του (βίντεο)

Ο Γιάννης Ντσούνος για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό...

 

Ο κορωνοϊός χτύπησε  την εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντσούνος νοσεί από τον covid-19, όπως και όλοι η οικογένειά του.

Όπως είπε ο ίδιος σήμερα στην εκπομπή, ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και αμέσως έκανε τεστ που βρέθηκε θετικό. «Βγήκα θετικός με χαμηλό ιικό φορτίο» είπε.

 

Μάλιστα αποκάλυψε στον αέρα πως εδώ και 11 ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα. Να σημειώσουμε πως έχει κολλήσει η  9 μηνών κόρη του, ο 3,5 ετών γιος του και η σύζυγός του. 

«Ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ευτυχώς είχα χαμηλό ιικό φορτίο. Είμαι σε καραντίνα 11 ημέρες. Έχει κολλήσει όλη η οικογένεια. Η γυναίκα μου, η 9 μηνών κόρη μου και ο 3,5 ετών γιος μου. Βρεθήκαμε όλοι θετικοί. Ευτυχώς είμαστε καλά. Τα παιδιά είναι χωρίς συμπτώματα και εγώ με τη Μαρίνα έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης και ευτυχώς τίποτα άλλο. Βρισκόμαστε στην 11η ημέρα. Η σύζυγός μου έχει λίγο πόνο στην πλάτη» ανέφερε ο Γιάννης Ντσούνος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ