Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο αγαπημένος της Δανάης Μιχαλάκη & γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού - Είχα κόμπλεξ, δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά μου με την μητέρα μου (βίντεο)

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δανάη Μιχαλάκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ''The 2night Show'' ήταν χθες το βράδυ ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

 

 

 

Ο γιος της πασίγνωστης ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού και σύντροφος της Δανάης Μιχαλάκη, την οποία απολαμβάνουμε μέσω της δημοφιλούς σειράς ''Άγριες Μέλισσες'' μίλησε για την μητέρα του, τον επικείμενο γάμο του, αλλά και την καριέρα του ως ηθοποιός.

 

 

 

Μάλιστα αποκάλυψε πως  για χρόνια δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά του με αυτό της μητέρα του, όσον αφορά τα επαγγελματικά του.

 

 

 

 

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, αλλά και από το σχολείο ακόμα, είχα αναπτύξει ένα κόμπλεξ και ήθελα να μη συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Απέφευγα να συνεργάζομαι μαζί της. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου» δήλωσε ο ίδιος.

 

 

 

 Αναφέρθηκε όμως και στην απόφαση να συνεργαστούν στην παράσταση "Αρίστος": "Στην αρχή ήταν υποστηρικτική και καταλάβαινε ότι δεν έχει κανένα νόημα να μην δοκιμάσω με τις δικές μου δυνάμεις. Δέκα χρόνια μετά, προέκυψε στην παράσταση “Αρίστος”. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τη μητέρα μου. Ήταν πολύ ωραία".

 

 

Όσα είπε για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

 

 

 

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε: «Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει για τον γάμο το καλοκαίρι. Κάτι κυκλοφόρησε αλλά δεν ισχύει πολύ γιατί επηρεάζει ο Covid σε όλο αυτό.Το τρενάρουμε ακόμα και ανάλογα τα μέτρα που θα υπάρχουν».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ