Θέμης Αδαμαντίδης: ''Δεν μου έριξε την ψυχολογία η σύλληψη μου στην χαρτοπαικτική λέσχη - Δεν είμαι ούτε υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού''

Για την σύλληψή του τον πεσμένο Φεβρουάριο σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη, μίλησε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Για την σύλληψή του σε παράνομο «καζίνο» στην Κυψέλη, μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μαζί με άλλα 17 άτομα, ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου να παίζει τυχερά παιχνίδια σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Ο κ. Αδαμαντίδης υποστήριξε στο Secret πως ήταν μια συνάντηση φίλων και, όπως είπε, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS».

Απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του λέει: «Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ.

Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον».

Σχετικά με το αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, λέει «θα το σκεφτώ. Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη και των υπόλοιπων 17 σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ