"Made in Greece" η ονειρεμένη συλλογή της Thalassa Collection με γραβάτες & μαντήλια για την επέτειο του 1821 (φώτο)

Κατά την επίσημη επίσκεψη της στην Αθήνα η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας κα Françoise Parly, έλαβε ως δώρο από τον Έλληνα ομόλογο της κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο,ένα μεταξωτό μαντήλι από την επετειακή, συλλογή Thalassa Collection “1821”

Τα τελευταία 25 χρόνια η Thalassa Collection γράφει τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας. Γραβάτες , κασκόλ , μαντήλια και σάλια  εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική και μεσογειακή παράδοση, σχεδιάζονται αποκλειστικά στο ατελιέ της εταιρείας στην Αθήνα.

 

Η παραγωγή γίνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα χειροτεχνίας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα -όπως κασμίρι, μετάξι και μαλλί.

 

Τα καταστήματα της εταιρείας στο Κολωνάκι, στο Σύνταγμα, στην Κηφισιά και στην Θεσσαλονίκη , είναι meeting point για τους ανθρώπους που θέλουν υψηλή αισθητική και ποιότητα στα αξεσουάρ τους. 

 

Η νέα συλλογή της Thalassa Collection είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 , και περιλαμβάνει μία σειρά από υπέροχα φουλάρια και εντυπωσιακές γραβάτες. 

Κατά την επίσημη επίσκεψη της στην Αθήνα η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας κα Françoise Parly, έλαβε ως δώρο από τον Έλληνα ομόλογο της κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο,ένα μεταξωτό μαντήλι από την επετειακή, συλλογή Thalassa Collection “1821

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ