Εντυπωσιακό βίντεο: Ρωσίδα μπαλαρίνα χορεύει την Λίμνη των Κύκνων σε παγωμένο τοπίο

Πανέμορφη, με τις πουέντ της και μια λευκή τουτού!

Εντυπωσιάζει το βίντεο της Ρωσίδας χορεύτριας Ιλμίρα Μπαγκαουτντίνοβα που βρέθηκε σε μία από τις ομορφότερες σκηνές της Ρωσίας.

Η μπαλαρίνα στο πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας εναντίον ενός κατασκευαστικού σχεδίου - που σύμφωνα με τους ντόπιους απειλεί έναν μοναδικό σε ομορφιά φυσικό οικότοπο - χόρεψε στα παγωμένα νερά του Φινλανδικού Κόλπου.

Ειδικότερα η Ιλμίρα αφού διάβασε δημοσιεύματα ότι σχεδιάζεται η κατασκευή ενός σιλό για την αποθήκευση σιταριού στην περιοχή, βρέθηκε στον κόλπο Μπαταρεϊνάγια.

Αψηφώντας τις πολικές θερμοκρασίες, φορώντας τις πουέντ της και μια λευκή τουτού, η πανέμορφη μπαλαρίνα καταγράφηκε στον φακό να χορεύει στα παγωμένα νερά.

Η χορεύτρια του θεάτρου Μαριίνσκι ανάρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο, προσθέτοντας μουσική από τη «Λίμνη των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι, σε μια αναφορά στους κύκνους που ζουν στην περιοχή, σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων δυτικά της Αγίας Πετρούπολης.

«Είναι ένα μοναδικά φυσικό και ιστορικό μέρος, όπου οι κύκνοι κάνουν τις φωλιές τους την άνοιξη, όπου οικογένειες με παιδιά κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, όπου εκατοντάδες ψαράδες βγαίνουν στον πάγο τον χειμώνα. Όλα αυτά απειλούνται με καταστροφή» έγραψε στο Facebook.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ