Να ‘ταν τα νιάτα δυο φορές: H Celine Dion με αλαβάστρινο πρόσωπο 25 χρόνια πριν (φωτό)

Κορίτσι ακόμα με τα εκφραστικά της μάτια ποζάρει στον φακό

Η Celine Dion γιορτάζει 25 χρόνια από όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Falling into You».

Η Καναδή τραγουδίστρια με αφορμή την επέτειο ανέβασε στο Instagram μερικές εικόνες της ενώ στο ποστ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, που όπως λέει την στηρίζουν τόσα χρόνια.

Photo: Instagram/celinedion

Το πρόσωπό της 52χρονης πλέον σταρ αλαβάστρινο με τις φωτογραφίες της να μας γυρνούν πίσω στην δεκαετία του 90 και στις μεγάλες τις επιτυχίες.

Photo: Instagram/celinedion

Κορίτσι ακόμα με τα εκφραστικά της μάτια ποζάρει στον φακό. Να ΄ταν τα νιάτα δυο φορές και τα γηρατειά καμία σκεφτόμαστε εμείς βλέποντας εικόνες της από το τότε και το τώρα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 25 χρόνια από όταν κυκλοφόρησε το Falling into You (Νομίζω ότι ήμουν μόλις 10 χρονών τότε! LOL… θα ήθελα!). 

Ο κόσμος μας έχει αλλάξει τόσο πολύ από τότε και ποιος ξέρει τι θα συμβεί. Όμως 25 χρόνια μετά λατρεύω ακόμα να τραγουδάω τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ και ανυπομονώ να το κάνω και πάλι. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου που κάνατε την μουσική μου ένα μικρό μέρος της ζωής σας και για την αγάπη και την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Photo: Instagram/celinedion

Όσο τα πράγματα γίνονται καλύτερα εκεί έξω συνεχίστε να μένετε ασφαλείς και υγιείς μέχρι να καταφέρουμε να είμαστε και πάλι όλοι μαζί να το γιορτάσουμε. Με αγάπη Celine» γράφει στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ