Η Jennifer Lopez ήταν έτοιμη για τον 4ο γάμο με τον Alex Rod - Οι άντρες που απάτησαν ή εγκατέλειψαν την ωραία Λατίνα σταρ (φωτό & βίντεο)

Τα λεφτά αλλά και η ομορφιά φαίνεται ότι δε φέρνουν την ευτυχία

 

Τρεις αποτυχημένοι γάμοι, δύο αρραβώνες με άσχημο τέλος ένας πολύχρονος δεσμός με τον χορευτή της που την εξέθεσε δημόσια προτιμώντας μία στριπτιζέζ.

Τα λεφτά αλλά και η ομορφιά φαίνεται ότι δε φέρνουν την ευτυχία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η πιο επιτυχημένη η πιο πλούσια, η πιο κομψή, η πιο καλοντυμένη έχει την ίδια τύχη όπως δείχνουν τα πράγματα με πολλές κοινές θνητές. H Jennifer Lopez στα 51 της μετρά ένα ακόμη αποτυχημένο τέλος στην προσωπική της ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ο ωραίος και νεότερο της κατά χρόνια ο διάσημος παίκτης του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ και όπως λένε οι κουτσομπόλιδες του Χόλιγουντ την έκανε την .....λαδιά  του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Και την ώρα που η πολυάσχολη αρραβωνιαστικιά του έλειπε για γυρίσματα εκείνος έβρισκε ζεστασιά στην αγκαλιά μιας ξανθιάς ριάλιτι ψευτοστάρ.

Ο λόγος για την Madison LeCroy η οποία φέρεται να είχε δεσμό. Βέβαια ο αθλητής αρνείται ότι έχει γνωρίσει την 30χρονη.

Εκείνη από μεριάς της μιλώντας στο Page Six είπε ότι δεν είχαν βρεθεί ποτέ από κοντά και ότι είχαν μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι το όνομα του Alex αποκαλύφθηκε και την ώρα του ριάλιτι της ξανθιάς σταρλετίτσας αλλά η παραγωγή το έκοψε για να μην ακουστεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Οι συμπαίκτες της στο ριάλιτι της είπαν οι εντελώς στεγνα: μα δεν ντρέπεσαι που πας και κοιμάσαι με παντρεμένους.....

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του δεσμού τους, δύο φορές ετοιμάζονταν  να παντρευτούν , μετά τον εντυπωσιακό αρραβώνα τους σε  παραλία, στις Μπαχάμες όπου ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γονάτισε και της πρόσφερε ένα τεράστιο δαχτυλίδι με ένα πανάκριβο μονόπετρο.....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Αλλά κάτι ο κορωνοϊός κάτι οι υποψίες την σεξοβόμβας ότι ο αρραβωνιαστικός της δεν ήταν και τόσο πιστός, τα στέφανα δεν μπήκαν.

Τώρα το ζευγάρι είπε στο TMZ ότι δεν χώρισαν αλλά «δουλεύουν πάνω στην σχέση τους» και πώς όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με κάποιο τρίτο πρόσωπο.


Πριν τον Rodriguez είχε πολύχρονη σχέση με τον χορευτή της ομάδος της τον νεαρό Casper Smart με τον οποίο είχε χωρίσει και τα είχε ξαναφτιάξει αρκετές φορές αφού φαίνεται ότι τους ένωνε ερωτικό πάθος.

Η σχέση αυτή είχε κακό τέλος όταν η Jlo για πολλοστή φορά έμαθε ότι ομορφούλη της εβγαινε και με μία στριπτιζέζ εκτός των άλλων.

Είχε προηγηθεί ο γάμος της με τον Μαρκ Άντονι, τον επίσης Λατινοαμερικάνο τραγουδιστή με τον οποίο μάλιστα απέκτησε τα μοναδικά παιδιά της , τα δύο δίδυμα σήμερα 13 ετών .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Βέβαια οι κακές γλώσσες λέγανε τότε ότι τον παντρεύτηκε επειδή χώρισε από τον μεγάλο έρωτα της ζωής της τον αρραβωνιαστικό της για περίπου δύο χρόνια Ben Affleck. 

Κανένας δεν πίστευε ότι το ζεύγος Bennifer δεν θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους και έμοιαζαν ερωτευμένοι και αχώριστοι.

Όταν όμως επήλθε το τέλος του Bennifer, εκείνη βιάστηκε να παντρευτεί σε λιγότερο από ένα χρόνο με τον ασχημούτσικο αλλά επίσης άτακτο τραγουδιστή και ομοεθνή της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Κάνοντας flashback στους έρωτες της χορεύτριας, τραγουδίστριας, ηθοποιού παραγωγού, επιχειρηματία καταγράφονται δύο ακόμη σύντομοι γαμοι.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telemundo (@telemundo)

Ο ένας είναι με τον Cris Judd (2001 - 2003). Ο πρώτος της άντρας ωστόσο υπήρξε ο Ojani Noa (1997-1998) με τον οποίο έμεινε μόλις μερικούς μήνες παντρεμένη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ