O «βασιλιάς» της μόδας Louis Vuitton επιτίθεται στο «Ίνσταγκραμ» με συγκλονιστικά posts, stories & video - Νέα εποχή στον εμβληματικό οίκο

Μερικά από τα πιο όμορφα ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε δει

Ότι και να πούμε για την νέα κολεξιόν του Louis Vuitton είναι λίγο. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nicolas Ghesquière οδηγεί τον οίκο μόδας στην νέα εποχή.

Δεν ξέρω αν κάνατε κάποια «επίσκεψη» τις τελευταίες ημέρες στα social media του Louis Vuitton, πάντως έχουμε να σας πούμε, αλλά και να σας δείξουμε κυρίως πολλά!

Πρόκειται για μια «επίθεση μόδας» με φωτογραφίες, βίντεο και stories από τη νέα συλλογή να έχουν κατακλύσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γάλλος σχεδιαστής παρουσίασε μέσα από το Λούβρο τις προτάσεις του για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2021 και απέδειξε ότι ο οίκος μόδας παραμένει ο «βασιλιάς».






Η κολεξιόν χτίζει ένα ταξίδι στον χρόνο, όπου παλιό και σύγχρονο συναντώνται.

Στο show τα μοντέλα του Nicolas Ghesquière - φορώντας μερικά από τα πιο όμορφα ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε δει - περπάτησαν ανάμεσα σε αρχαιοελληνικά και ρωμαϊκά αγάλματα «άνοιξαν» έναν καλλιτεχνικό διάλογο με μερικά από τα σημαντικότερα εκθέματα του μουσείου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ