Τι γίνεται τελικά με την Τζένιφερ Λόπεζ & τον Αλεξ Ροντρίγκεζ; - Διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού

Ανατροπή στις φήμες χωρισμού...

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ, χώρισαν. 

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του δεσμού τους, δύο φορές ετοιμάζονταν  να παντρευτούν , μετά τον εντυπωσιακό αρραβώνα τους σε  παραλία, στις Μπαχάμες όπου ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γονάτισε και της πρόσφερε ένα τεράστιο δαχτυλίδι με ένα πανάκριβο μονόπετρο.....

Οι φήμες λένε πως ο παίκτης του παίκτης του μπέιζμπολ  την έκανε την .....λαδιά  του. 

 

 

 

Δείτε επίσης: Η Jennifer Lopez ήταν έτοιμη για τον 4ο γάμο με τον Alex Rod - Οι άντρες που απάτησαν ή εγκατέλειψαν την ωραία Λατίνα σταρ (φωτό & βίντεο)

 

Και την ώρα που η πολυάσχολη αρραβωνιαστικιά του έλειπε για γυρίσματα εκείνος έβρισκε ζεστασιά στην αγκαλιά μιας ξανθιάς ριάλιτι ψευτοστάρ.

Ο λόγος για την Madison LeCroy η οποία φέρεται να είχε δεσμό. Βέβαια ο αθλητής αρνείται ότι έχει γνωρίσει την 30χρονη.

Εκείνη από μεριάς της μιλώντας στο Page Six είπε ότι δεν είχαν βρεθεί ποτέ από κοντά και ότι είχαν μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο.

 

 

 

 

Και ήρθε η μεγάλη ανατροπή, από το ίδιο το ζευγάρι. Αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ διαψεύδει το ρεπορτάζ του Page Six που θέλει την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Αλεξ Ροντρίγκεζ να χωρίζουν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα.

Το ζευγάρι δηλώνει ότι τα δημοσιεύματα περί χωρισμού είναι υπερβολικά κι ότι εξακολουθούν να προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους, ενώ δήλωσαν ότι "όλες οι αναφορές στον χωρισμό είναι ανακριβείς. Ακόμα το παλεύουμε προσπαθώντας να λύσουμε κάποια προβλήματα". Τόνισαν επίσης ότι τα προβλήματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με κάποιο τρίτο πρόσωπο.

 

 

 

Μια ακόμα πηγή φέρεται να είπε στο περιοδικό People: "Εκείνη δουλεύει στη Δομινικανή Δημοκρατία, εκείνος είναι στο Μαϊάμι οπότε είναι δύσκολο να συναντηθούν, ειδικά με την καραντίνα και τον κορονοϊό". Η μυστηριώδης πηγή πρόσθεσε ακόμη ότι το ζευγάρι "έπεσε σε ξέρα" και έχει συζητήσει τον χωρισμό, -ποτέ δε χώρισαν επισήμως- υπαινισσόμενη ενδεχομένως ότι έχουν απομακρυνθεί κάπως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ